Erdoğan NATO'daki skandalla ilgili konuştu: Aptal değil Alçaklar!

Erdoğan NATO'daki skandalla ilgili konuştu: Aptal değil Alçaklar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, NATO tatbikatında kendisini ve Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan skandal olaya ilişkin  "Bazı yanlışları aptallar değil, alçaklar yapar. Bu da böyle bir hadisedir" dedi.ÇARPIK BİR BAKIŞ AÇISININ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, NATO tatbikatında kendisini ve Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan skandal olaya ilişkin  "Bazı yanlışları aptallar değil, alçaklar yapar. Bu da böyle bir hadisedir" dedi.

ÇARPIK BİR BAKIŞ AÇISININ DIŞA VURUMU!

AKP'nin Rize'deki il kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye güçlendikçe ülkemize ve dolayısıyla bizlere yönelik hücumların şiddeti de artıyor. İşte daha dün, Norveç'teki NATO tatbikatında sergilenen terbiyesizliği sizler de takip ettiniz. Bazı yanlışlar vardır ki onları aptallar değil ancak alçaklar yapar. Bu da işte böyle bir hadisedir. Şahsımı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan bu terbiyesizliği, NATO içinde bir süredir varlığını müşahede ettiğimiz çarpık bir bakış açısının dışa vurumu olarak anlıyorum."

S-400'LERİ ALDIK, O İŞ BİTTİ!

Ayrıca Erdoğan, Rusya'dan alınacak olan hava savunma sistemi S-400'lerle ilgili de konuştu. Erdoğan, "Biz Rusya'dan S-400 almaya kalktığımızda ittifakın ortaya konan tepki de bu çarpıklığı teyit ediyor...  Biz kendi güvenliğimizi sağlamak için Rusya'dan S-400 hava savunma sistemleri almaya kalktığımızda, ittifakın önde gelen kimi ülkeleri tarafından ortaya konan tepki de bu çarpıklığı teyit eder mahiyettedir. NATO'ya diğerlerine açıkça ifade ediyorum. Biz S-400'leri aldık, iş bitti." dedi.

Etiketler :