Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen bittin

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen bittin
Isparta'da konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Menbiç ile ilgili açıklamalarda bulundu. "Bize söz verdiler" diyen Erdoğan, "'90 günde burayı terk edeceğiz' dediler, terk etmediler. Gereği yapılacak" ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik açıklamalar yapan Erdoğan, "Sen bittin, yapacağın bir şey yok. Mart 2019'da aziz milletim sana öyle bir ders verecek ki belini doğrultamayacaksın" diye konuştu.

​Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Attığımız kararlı adımlar sayesinde Cerablus'tan El Bab'a, Afrin'den Irak'ın kuzeyine, Cudi'den Gabar'a, Tendürek'e kadar çok zor coğrafyalarda, güvenlik kuvvetlerimiz terör örgütlerine kan kusturuyor.

Saha hakimiyeti de psikolojik üstünlük de şu an hiç olmadığı kadar güvenlik birimlerimizin eline geçti.

(Menbiç) Bize söz verdiler, '90 günde burayı terk edeceğiz' dediler, terk etmediler. Gereği yapılacak.

Şimdi de Münbiç'te kanallar açıyorlar. Bu ne demektir? 'Biz mezarı hazırladık, gelin defin merasimini yapın.' Oraya da girilecek.

Bölücü örgütün belediye başkanı tayin etmesine de belediye imkanlarının şehir eşkiyalarına peşkeş çekilmesine de asla tahammülümüz olamaz.

Gönderdiğimiz kayyumlar sayesinde Doğu ve Güneydoğu'da emniyet, refah, kalkınma var. Güneydoğu'daki kardeşlerimiz hizmetle tanıştı.

Kalkınmadan, istihdamdan, sosyal yardımlardan taviz vermediğimiz gibi tasarruf politikalarımızdan ve bütçe disiplinimizden de kesinlikle taviz vermeyeceğiz.

"BAY KEMAL'E YEREL SEÇİMLERDE HADDİNİ BİLDİRMEMİZ LAZIM"

Bu CHP'ye, hele hele Bay Kemal'e yerel seçimlerde haddini bildirmemiz lazım. Gazi'deki hastanede ameliyatlar yapılamıyormuş. Ben onu SSK'nın başında olduğu zamanlardan tanırım. Bunlar ölüleri bile rehin alıp morga koydular.

Geçmişlerindeki ekonomik mandacılık lekesini temizlemek yerine, bir de utanmadan ekonomik bağımsızlık dersi vermeye yelteniyorlar.

Bay Kemal hastanelerde tedavi ameliyat durdur mu durmadı mı gel de Isparta'da şehir hastanesine bak. Atıyorsun da dikkatli at. En güçlü olduğumuz alanda bizi vuracakmış. Sen bittin, yapacağın bir şey yok. Mart 2019'da aziz milletin sana öyle bir ders verecek ki belini doğrultamayacaksın. Yalana bak, ameliyatlar yasaklanmış!

Sen SSK müdürü olduğunda röntgen için 8 ay sonraya gün veriliyordu. Şimdi her şeyle hastanelerimiz donatılmış, ne konuşuyorsun. Her dönemin vatanperverleri olduğu gibi bu tür fırsatçıları da var.

Herkesin gözü önünde yaşanan bir hadiseyi siyasi rant devşirmek için eğip büken, memleketin üzerine 'acı sakız gibi yapışan' bir ana muhalefete sahibiz. Geçmişlerindeki ekonomik mandacılık lekesini temizlemek yerine, bir de utanmadan ekonomik bağımsızlık dersi vermeye yelteniyorlar.

Ana muhalefet partisi kendi tarihiyle yüzleşene kadar ipliklerini pazara çıkarmaya devam edeceğiz.

Etiketler :