Erdoğan'dan Deniz Baykal talimatı

Erdoğan'dan Deniz Baykal talimatı
CHP önceki Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, talimat verdi, dünyaca ünlü beyin cerrahı Uğur Türe, Baykal'a bakmak için Cumhurbaşkanlığı özel uçağıyla Ankara'ya getirildi

CHP önceki Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, talimat verdi, dünyaca ünlü beyin cerrahı Uğur Türe, Baykal'a bakmak için Cumhurbaşkanlığı özel uçağıyla Ankara'ya getirildi. Bu bilgileri Reuters muhabiri Ercan Gürses aktardı.

Ercan Gürses'in açıklamaları şöyle:

Deniz Baykal'ın çok yakınındaki bir arkadaşım sabaha karşı mesaj attı. Cumhurbaşkanı, gece Polonya dönüşü Aslı Baykal ile görüşmüş.

Sonra Erdoğan'ın talimatıyla, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan Yeditepe Üniversitesi'nin kurucusu Bedrettin Dalan'a ulaşmış.

Dalan'ın çabasıyla dünyaca ünlü beyin cerrahı Profesör Uğur Türe uyandırılmış ve Cumhurbaşkanı'nın özel uçağı ile Ankara'ya getirilmiş.

Türe gece 03.20'de Baykal'a konsultasyon yapmış, durumun stabil bulunduğunu, beyin ölümü olmadığını, tedavinin uygun olduğunu belirtmiş.