Erdoğan'dan işçilere: Bizden bir şey beklemeyin

Erdoğan'dan işçilere: Bizden bir şey beklemeyin
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan yerel seçimler için ilk mitingini Sivas'ta gerçekleştiriyor. Mitingde kadro ile ilgili işçilere , "Biz KİT’lere falan kadrolarını verdik, bizden bir şey beklemeyin." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan yerel seçimler için ilk mitingini Sivas'ta gerçekleştiriyor. Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar şöyle:

"Ne dedik yola çıkarken uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece gideceğiz. Kimse merak etmesin.

Biz KİT’lere falan kadrolarını verdik, bizden bir şey beklemeyin. Her şeyi verdik. Şu toplantıyı da provoke etmeyin. Alışılmış bir siyasetçi değilim. Alışılmış bir lider de değilim. Lütfen, samimi olalım dürüst olalım bu toplantımızı da güzel bir şekilde çıkaralım.

Bizler Cudi’de Gabar’da Tendürek’tde terörle mücadeleyi verirken onları temizlerken sıfırlarken sizin söylediğinize bakın. Biz bunları yaparken birileri bizleri farklı yerlerden vurmaya çalışıyor. Ne diyorlar domates, patlıcan patates… Ya düşünün be bir merminin fiyatı nedir? Düşünün benim Mehmedimin giyinip kuşanıp bu teröristlere karşı verdiği mücadelenin bedeli nedir bir düşünün. Bunları bu iktidar yapıyorsa başarıyorsa… Siz hala domates, patates, sivri biber konuşuyorsunuz. Yani bizi Corc, Hans bir yerlerden vurmak istiyor bunlar da onlara el ayak oluyorlar. Biz mücadeleyi hep kazandık kazanmaya da devam edeceğiz."

Etiketler :