Erdoğan: Bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa ertesi gün… Ama yakında mutlaka yapacağız

Erdoğan: Bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa ertesi gün… Ama yakında mutlaka yapacağız
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan mitingde yaptığı konuşmada, " Terör oluşumuna bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa ertesi gün ama yakında mutlaka ağır bir darbe vuracağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Burdur'da miitng yaptı. Erdoğan'ın mitingdeki konuşmasından başlıklar şöyle:

"Mesele Suriye meselesi değil, Türkiye ve Türk milletinin beka meselesidir. İstikbalimiz söz konusu olduğunda kimseyi gözümüz görmez. Bu terör oluşumuna bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa ertesi gün ama yakında mutlaka ağır bir darbe vuracağız. Kendi güvenlikleri için binlerce kilometre uzaklıktan operasyon yapmaya gelenler, kendilerini hak sahibi görüyor. Benim 911 kilometre sınırım var, her an tehdit altındayım ben müdahale etmeyeceğim. Var mı böyle 25 kuruşa simit?

Siz kalkacaksınız 22 bin, 23 bin TIR teröristlere Irak kanalıyla silah getireceksin, araç gereç getireceksin. Ben senden paramla isteyeceğim bana vermeyeceksin. Onlara ise parasız vereceksin. Bu nasıl ittifak, bu nasıl ortaklık, bu nasıl NATO'da beraber olmak?"

Etiketler :