Halk TV daha önce gündeme getirmişti: Mersin'de konuşan Erdoğan Bozkurt işareti yaptı

Halk TV daha önce gündeme getirmişti: Mersin'de konuşan Erdoğan Bozkurt işareti yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bozkurt işareti yaptı. Erdoğan "Reis bizi Afrin'e götür" sloganları üzerine "Sefer görev emri geldiği zaman önce ben sonra hep beraber gideceğiz. Çünkü biz şehadete inanıyoruz" dedi ve konuşması sırasında...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bozkurt işareti yaptı. Erdoğan "Reis bizi Afrin'e götür" sloganları üzerine "Sefer görev emri geldiği zaman önce ben sonra hep beraber gideceğiz. Çünkü biz şehadete inanıyoruz" dedi ve konuşması sırasında rabia işaretinin yanı sıra bozkurt işareti de yaptı... Öte yandan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kadın gazeteciler ile gerçekleştiren basın toplantısında Meral Akşener, Halk TV'nin bu konuyla ilgili sorusuna  "Sayın Erdoğan Türklük konusunda acemi, Milliyetçilik konusunda da çok acemi. Tarih bilgisi de yok, tarihi dizilerden, dinimizi de menkıbelerden öğrendiği için... Bozkurt kavramına da an itibarıyla sahip çıkmış görünüyor, daha önce neler söylediğini biliyoruz." yanıtını vermişti.

RABİA İŞARETLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin'de partisinin İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan "Reis bizi Afrin'e götür" sloganları üzerine "Sefer görev emri geldiği zaman önce ben sonra hep beraber gideceğiz. Çünkü biz şehadete inanıyoruz" dedi. Erdoğan, "Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan" dediği sırada önce bozkurt işareti yaptı, ardından da 'rabia' işaretiyle devam etti.

HALK TV SORMUŞ, AKŞENER YANITLAMIŞTI

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kadın gazetecilerle basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Halk TV'nin konuyla ilgili sorduğu bir soruyu "Sayın Erdoğan Türklük konusunda acemi, Milliyetçilik konusunda da çok acemi. Tarih bilgisi de yok, tarihi dizilerden, dinimizi de menkıbelerden öğrendiği için... Bozkurt kavramına da an itibarıyla sahip çıkmış görünüyor, daha önce neler söylediğini biliyoruz." şeklinde yanıtlamış ve Erdoğan'ın bozkurt kavramına sahip çıktığını belirterek, Kızıl Elma meselesini de hatırlatmıştı.

Etiketler :