Erdoğan CHP'yi hedef aldı: Tarihi belgeler hazırlatıyorum, Lozan da dahil...

Erdoğan CHP'yi hedef aldı: Tarihi belgeler hazırlatıyorum, Lozan da dahil...
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kocaeli Gençlik Kolları İl Kongresi öncesi kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi. Erdoğan, CHP'ye sert sözlerle yüklendi. "CHP adaların faturasını AK Parti'ye...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kocaeli Gençlik Kolları İl Kongresi öncesi kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi. Erdoğan, CHP'ye sert sözlerle yüklendi. "CHP adaların faturasını AK Parti'ye kesiyor, tarihi dosyalar hazırlatıyorum, Lozan dahil olmak üzere kim nerede neyi vermiş hepsini milletime anlatacağım"  diyen Cımhurbaşkanı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz'ı da hedef aldı.

Erdoğan CHP'ye yüklendi. Erdoğan şunları söyledi:

"KILIÇDAROĞLU'NA SORSAN LOZAN'DA KAZANDIĞIMIZI SÖYLER"

"CHP adaların faturasını AK Parti'ye kesiyor, tarihi dosyalar hazırlatıyorum, Lozan dahil olmak üzere kim nerede neyi vermiş hepsini milletime anlatacağım . Kılıçdaroğlu'na sorarsan Lozan'da kazandığımızı söyler. Ondan sonra da adaların faturasını AK Partiye keser. Adaları siz verdiniz siz."

"TERÖRİSTLERLE CİRİT ATIYORLAR"

Erdoğan, Afrin'e yönelik operasyona açık bir şekilde destek veren CHP için "Ana muhalefet teröristlerle beraber cirit atıyor" ifadesini kullandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz'ı da hedef alan Erdoğan, "Kaldı ki bir tane cambaz var. Kalkıyor ÖSO'ya terör örgütü diyor..." dedi.

Erdoğan, şunları söyledi:

CHP'YE TEHDİT

"Şu anda ana muhalefet onlarla beraber cirit atıyor. Onlarla beraber oynuyor. Kaldı ki işte bir tane cambaz var, ahlaken de maalesef siyasi ahlak itibarıyla adeta sıfırlanmış, kalkıyor ÖSO'ya 'terör örgütü' diyor. Bu ne anlayıştır. Ne terbiyeden muaf bir duruştur. O ÖSO ki şu anda benim Mehmedimle beraber arazide ve şu ana kadar 13 şehidi var. Peki siz kimle berabersiniz? Siz şu anda terör örgütleriyle berabersiniz. Siz PKK ile berabersiniz. Siz PKK ile el ele, kol kola gezenlerle İstanbul yürüyüşünü yapmadınız mı? Benim milletim sizi gayet iyi tanıyor. Sizin kirli çamaşırlarınızı daha meydana çıkaracağız."

Etiketler :