Erdoğan: Bazı iş adamları varlıklarını yurt dışına kaçırma gayretinde, izin vermeyin

Erdoğan: Bazı iş adamları varlıklarını yurt dışına kaçırma gayretinde, izin vermeyin
Erdoğan "Bazı haberler, sinyaller alıyorum. Bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretlerinin olduğunu duyuyorum

Erdoğan "Bazı haberler, sinyaller alıyorum. Bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretlerinin olduğunu duyuyorum. Buradan sesleniyorum, önce kabinemize sesleniyorum, bunların hiçbirine çıkış için asla izin vermemelisiniz. Çünkü bu adımlar ihanet-i vataniyedir" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Bazı haberler, sinyaller alıyorum bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretlerinin olduğunu duyuyorum. Buradan sesleniyorum, önce kabinemize sesleniyorum, bunların hiçbirine çıkış için asla izin vermemelisiniz. Çünkü bu adımlar ihanet-i vataniyedir" dedi.

Bu ülkede kazanıp bu kazançları yurt dışına kaçırmak isteyenlere biz iyi gözle bakamayız.

ERDOĞAN: BAĞIMSIZ TÜRKİYE'Yİ HAZMEDEMİYORLAR

Sizler son günlerde sergilenen çifte standartları takip ediyorsunuz değil mi? Hans’a, Corc’a, Mayk’a göre değil Hasan’a Ali’ye Ahmet’e göre hareket etmemiz birilerini rahatsız ediyor.

Alışmışlar emir kipiyle hareket eden Türkiye’ye. Bağımsız Türkiye’yi hazmedemiyorlar.

ERDOĞAN: BİZİ DE BM'NİN KARARLARI BAĞLAR

Mesela ne yapmışız. Sözleşmemiz olan bir ülkeden vatandaşımız kışın üşümesin diye doğalgaz satın almışız. Diğer ülkeler gibi bizi de sadece BM’nin kararları bağlar. Türkiye bu kararları harfiyen uygulamıştır. Üstelik bizim yaptığımız işin müttefiklik ruhuna aykırı bir durumu da yok.

Hadi işin ticari boyutunu bir kenara bıraktık. Ortada bir ticari hesaplaşma varsa onu da kendi mecrasında takip etmek gerekir. Asıl önemli olan meselenin siyasi bir zemine çekilmeye çalışılmasıdır.

Bu dava 17-25 Aralık kumpasının okyanus ötesine çekilmesinden başka bir şey değildir. Kimse kusura bakmasın biz bu şantaja boyun eğmeyiz.

ERDOĞAN: GİDİCİDİR BAY KEMAL

Son olay, kaset operasyonuyla bu zatı CHP genel başkanlığına taşıyanların 2019 seçimlerine farklı bir isimle gitmek istediklerine işaret ediyor. Gidicidir Bay Kemal. Bu zatın siyasette son kullanım süresini tamamladığı anlaşılıyor. Geçen hafta tongaya bastırılmasının başka izahı olamaz. Kasetle gelen dekontla gider bunu böyle bilesiniz.

Etiketler :