Erdoğan, Ankara'da Gökçek dahil 6 belediye başkanının istifasını mı istedi?

Erdoğan, Ankara'da Gökçek dahil 6 belediye başkanının istifasını mı istedi?
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir, Bursa Büyükşehir, Balıkesir Büyükşehir, Uşak, Niğde ve Nevşehir belediye başkanlarının istifasını istediği öne sürüldü.Erdoğan'ın istifasını...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir, Bursa Büyükşehir, Balıkesir Büyükşehir, Uşak, Niğde ve Nevşehir belediye başkanlarının istifasını istediği öne sürüldü.

Erdoğan'ın istifasını istediği kişiler arasında dikkat çekici isimler var. Bunların en başında da 1994'den bu yana Ankara'yı yöneten, seçimleri bir şekilde kazanan İ. Melih Gökçek başı çekiyor. O'nun dışında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Şahan, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yer alıyor.

Ankara'da kulislerde Erdoğan'ın bu isimlerden bizzat istifalarını istediği kulaktan kulağa yayılıyor. Hatta Erdoğan'ın bu isimlere şubat ayına kadar süre verdiği de konuşulanlar arasında.

Ayrıca Erdoğan'ın buradaki il kongreleriyle ilgili mülakatlar yaptığı da belirtiliyor.

Etiketler :