En Yakın Çiçekçi Nerede? (İstanbul Çiçekçileri)

En Yakın Çiçekçi Nerede? (İstanbul Çiçekçileri)
Çiçekler geçmişten günümüze insan iletişiminde önemli bir rol oynamıştır.Çiçeklerin önemidini metinler, halk hikayeleri ve birçok efsanede karşımıza çıkar. Bununla birlikte, çiçeklerin sahip olduğu en önemli işlev,...

Çiçekler geçmişten günümüze insan iletişiminde önemli bir rol oynamıştır.

Çiçeklerin önemi

dini metinler, halk hikayeleri ve birçok efsanede karşımıza çıkar. Bununla birlikte, çiçeklerin sahip olduğu en önemli işlev, derin insan duygularını ve düşüncelerini, başka hiçbir nesnenin yapamayacağı şekilde aktarma gücüdür. Duygularınız kelimelerin bile anlatamayacağı kadar yoğun olduğunda, uygun çiçeği seçerek; sevgi, keder, mutluluk, aşk, dostluk veya şükran duygularınızı karşınızdaki insana kolayca aktarabilirsiniz.

Kutlama ya da ritüel hiç farketmez. Çiçekler, onları alan her insanın hayatına dokunma yeteneğine sahiptir ve durum ne olursa olsun, yüzlerde bir gülümseme yaratır. Diğer pek çok hediyenin aksine, çok yönlü bir hediyedir. Herhangi bir nedenle, özel bir günde ya da hiçbir neden yokken gönderilebilir. İşte tam da bu yüzden, çiçekler, popüler bir hediye olma özelliğini hala korumaktadır.

Popüler bir hediye olmasının yanı sıra çiçek siparişi vermek, diğer hediye seçeneklerine göre çok daha kolay ve pratiktir. Çünkü sevdiklerinize hediye edeceğiniz herhangi bir hediye ararken, birçok web sitesinde gezebilir ya da fiziksel mağazaları dolaşarak saatlerce zaman kaybedebilirsiniz. Fakat hediye olarak çiçek göndermeyi planlıyorsanız, işiniz çok daha kolay.

Neden mi?

Çünkü; 81 ilde 500'den fazla dağıtım kanalı ile 7 gün 24 saat ihtiyacınız olan her konuda size destek olacak tek bir platform var: ÇiçekSepeti.

Türkiye'nin ilk online çiçek sitesi olarak hayatımıza giren platform, her kategoride yüzlerce çeşit çiçeği sadece bir tık ile listeleyerek, bizi en yakın çiçekçi nerede diye düşünmekten kurtarır.

350'den fazla çiçekçi iş ortağı ile Türkiye’nin neresinde olursanız olun, yüzlerce çeşit çiçeğe en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlar.

Nasıl mı?

ÇiçekSepeti mobil uygulamasını indirerek, web site üzerinden üye olarak, üye olmadan ya da Facebook ile bağlanarak ÇiçekSepeti'nden sipariş verebilirsiniz.

ÇiçekSepeti Mobil Uygulama

Sevdiğiniz birine çiçek gönderme fikri; dışarda, otobüste ya da gecenin bir vakti aklınıza gelmiş olsa bile paniğe gerek yok, çünkü ÇiçekSepeti size bir mobil uygulama kadar yakın.

ÇiçekSepeti iOS & Andorid Uygulaması Avantajları

  • Kampanya duyuruları, indirim kodu ve özel indirim duyurularını nereden takip edebilirim, diye düşünmenize artık gerek yok. Mobil uygulamayı kullanarak tüm indirim ve kampanyalardan ilk siz haberdar olursunuz.
  • Çok unutkan olabilir ya da çok yoğun çalışıyor olabilirsiniz. Ama bazı günler unutulmaya gelmez. Hatırlatma Servisi sayesinde, unutmak istemediğiniz özel günleri kaydedebilir, böylece kaydettiğiniz özel günler ile ilgili bildirimler alır ve sevdiklerinizin özel günlerini unutma derdine bir son verebilirsiniz.
  • Online sipariş oluşturabilir, siparişinizin teslim edilene kadarki süreci uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.
  • Ciceksepeti.com’a pratik şekilde üye olabilir, profil bilgilerinizi güncelleyebilir ya da düzenleyebilirsiniz.
  • Geçmişte gönderdiğiniz tüm siparişlerinizi, tarihlerini ve kart notlarınızı görebilirsiniz.
  • Her seferinde sipariş vereceğiniz kişilerin adreslerine ulaşmak için çaba sarfetmenize ya da ezbere bildiğiniz adresleri tek tek yazmanıza gerek kalmaz. Üyeliğinizde yer alan adres defterinize, adres bilgilerini kayıt edebilir ve sipariş esnasında zamandan tasarruf edebilirsiniz.
  • Sipariş verirken bir sorunla karşılaştınız ya da öğrenmek istediğiniz başka bir konu mu var? Uygulama üzerinden müşteri hizmetleri iletişim bilgilerine hızlıca ulaşarak destek alabilirsiniz.

ÇiçekSepeti mobil uygulamasını kullanarak çiçek göndermek, işte bu kadar pratik ve avantajlı. Siz de kampanya, indirim ve diğer avantajlardan yararlanmak ve zamandan tasarruf etmek için ÇiçekSepeti mobil uygulamasını indirebilir, sevdiklerinize her an güzel sürprizler yapabilirsiniz. Üstelik, kargo ile teslimatı sağlanan ürünler için hiçbir kargo ücreti  de ödemezsiniz.