Emekli Oramiral Nusret Güner'den flaş "Kürdistan" iddiası!

Emekli Oramiral Nusret Güner'den flaş "Kürdistan" iddiası!
Emekli Oramiral Nusret Güner, Rusya ve ABD’nin Kırım’ın işgalinin tanınması karşılığı Kürdistan’ın kurulmasında anlaşacaklarını ileri sürdü.

Emekli Oramiral Nusret Güner, Rusya ve ABD’nin Kırım’ın işgalinin tanınması karşılığı Kürdistan’ın kurulmasında anlaşacaklarını ileri sürdü.

Deniz Kuvvetleri Komutanı olacakken Yüksek Askeri Şura'ya 5 ay kala istifasını vererek emekliye ayrılan Oramiral Nusret Güner, Twitter hesabından, Rusya’nın Kırım işgalinin meşrulaşması karşılığında Kürdistan'ı tanıyacağını iddia etti.

Güner sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kırım işgalini ve Rusya’nın bu işgal arkasındaki planlarını anlattı.

[caption id="attachment_222722" align="alignnone" width="600"] Emekli Oramiral Nusret Güner, emekli olduktan sonra sakal bıraktı.[/caption]

Güner, Rusya’nın Kırım’ı işgalinin tanınmasının ABD destekli bir Kürdistan kurulmasına yol açacağını söyledi. "Şark cephesinde yeni bir şey yok" diyen Güner, "Rusya ne aldı da buna evet dedi? Bence cevap KIRIM" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

İşte Nusret Güner’in paylaşımları:

SIRA TÜRKİYE VE İRAN'A GELECEK

"ABD Suriye'de... BOP'un ÖZERK KÜRDİSTAN Bölümü: Irak'ta Barzani+Suriye'de YPG+Türkiye'de PKK+IRAN'a da sıra gelecek"

"Sanki yeni birşeymiş gibi sunmak doğru değil. ŞARK CEPHESİNDE DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK. Soru Rusya, ne aldı da,buna evet dedi? Bence cevap KIRIM"

"RUSYA'NIN BÜYÜK BAŞARISI Önce Stalin ile Tatarları sürdü ve Rusları yerleştirdi, şimdi de Kırım böyle istiyor deyip KIRIM'I İLHAK ETTİ?"

"RUSYA; Çar Deli Petro'nun 300 yıllık SICAK DENİZLERE İNMEK hayaline 1 adım daha yaklaştı. Türkiye'den itiraz sadece H. İnalcık Hocadan geldi"

KIRIM İLHAKINDA ANLAŞTILAR

"Rusya'nın Kırım'ı ilhakına karşı, Rusya-ABD; BOP'ta Özerk Kürdistan'ın teşkili için (en azından kısmen) anlaşmış gözüküyorlar."

"Bu sırada, AKP Hükümetinin, Türk Donanmasını Güney Afrika'ya göndermesini tenkit ettiğim için şimşekleri üzerime çekmiştim."

"Tıpkı Süleyman Şah Türbesi Türk Toprağıdır/terk edilemez dediğimizde olduğu gibi. Ülke yönetenler hata yapamaz; yaparsa,er geç BEDELİNİ ÖDER"

"AKP Hükümeti Barzani'nin Peşmergesini tanıyıp, bizi FIRAT'ın Doğusu, Fırat'ın Batısı diye oyalıya dursun, düşman el birliği ile çalışıyor."

"BOP hedefi denize kıyısı olsun veya olmadın Özerk Kürdistan'dır, tabii denize kıyısı olursa BALLI BÖREK olur."

AKP, KÜRDİSTAN'A SICAK BAKIYOR

"AKP Hükümeti; Barzani'ye karşı tutumu ve Fırat'ın Doğusu/Batısı ifadeleri ile SINIRLARI TARTIŞILABİLECEK bir KÜRDİSTAN'a sıcak bakıyor gibi."

"Süleyman Şah Türbesini terkedenler, İngiltere'nin 12.000 km uzaktaki küçük bir adası olan Falkland için Arjantin ile savaştığını hatırlamalı"

"Konu Toprağın küçüklüğü/ büyüklüğü, uzaklığı/ yakınlığı değil, VATAN TOPRAĞI OLMASIDIR. Bunu bilmek için, Danışman almaya da gerek yok."

Etiketler :