Elon Musk Şengül Hamamı'nı meşhur etti

Elon Musk Şengül Hamamı'nı meşhur etti
Elon Musk'ı keseleyen tellak Ali Güvenç'e randevu akını...

Elon Musk Şengül Hamamı'nı meşhur etti

Tesla’nın sahibi Elon Musk’ı Ankara Şengül Hamamı’nda keseleyen tellak Ali Güvenç, dünyada popüler oldu. 41 yıllık tellak Güvenç’i, haberin çıkmasının ardından yurtdışından çok sayıda kişi aradı, müşteri sayısı da arttı.

Elon Musk'ı keseleyen tellak Ali Güvenç'e randevu akını...

Sosyal medyada AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara'da görüşmesinin ardından Anıtkabir ziyareti ve Atatürk paylaşımları büyük ilgi gören Elon Musk, bu kez Ankara'nın tarihi Şengül Hamamı ile gündemde.  Tesla Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından soluğu Ankara’nın tarihi Şengül Hamamı’nda almıştı şimdi onu keseleyen tellak meşhur oldu.

Habertürk’ün haberine göre bu ilgiden memnun olan Güvenç, “41. yılımızda biz de biraz ünlü olduk. Arayan soran çok fazla. Benimle fotoğraf çektiriyorlar, garibime gidiyor. ‘Niye araba istedin, Mars’tan arazi isteseydin’ diye dalga geçenler var. Ama sağlık olsun benim tek üzüntüm Elon Musk ile bir fotoğraf çektiremedim. Bir hatıram kalmadı. İnşallah diğer gelişine artık…” diye konuştu.

Belçika’dan arayan bir Türk vatandaşı, Güvenç’i, kaybettiği yakın arkadaşına çok benzettiğini söyledi ve yılbaşında kese için gün aldı.

Hamama gelen vatandaşlar da Ali Güvenç ile hatıra fotoğrafı çektiriyor...