Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'çöp' yanıtı: Arayın bana sorun

Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'çöp' yanıtı: Arayın bana sorun
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Beylikdüzü'nde arka mahallelerde çöp yığınları var. Beylikdüzü bunun hesabını herhalde soracaktır" sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu,...

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Beylikdüzü'nde arka mahallelerde çöp yığınları var. Beylikdüzü bunun hesabını herhalde soracaktır" sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, "Yanlış bilgi yolluyorlar Sayın Cumhurbaşkanı'na. Cumhurbaşkanımıza diyorum ki, bir hukukumuz var artık, arayın bana sorun" dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan (İBB) adayı Ekrem İmamoğlu, 1 Nisan'da İBB başkanı olacağına inancının tam olduğunu belirterek, "Beni karşılamaya hazır olun Saraçhane'de" diye konuştu.

İKTİDAR PARTİSİ ZORLANIYOR

Sözcü'den Seda Önceler'in aktardığına göre, kendisi hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanlış bilgi verildiğini söyleyen İmamoğlu, şunları söyledi:

İmamoğlu, "Beni anlatmak kolay. Ne diyebilirsiniz ki benim için? Kötü bir şey diyemezsiniz. Zorlanırsınız, zorlanıyorlar. Bugün iktidar partisi zorlanıyor. Ne desek bu adamın hakkında? Bulamıyorlar. Yanlış bilgi yolluyorlar Sayın Cumhurbaşkanı'na. 'Efendim Beylikdüzü'nde çöp dağları varmış.' Vah vah vah! Sayın Cumhurbaşkan'mıza diyorum ki, bir hukukumuz var artık, arayın, bana sorun. Başkasına sormaya gerek yok. 'Var mı böyle bir şey' diye sorun, aldatmasınlar sizi."

Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün yaptığı bir konuşmada, "Bu şehrin nereden nereye geldiğini çok iyi biliyorum. Yaşı elvermeyenlere bunu iyice anlatmamız lazım. Bu seçimde Bakırköy'ü de almamız lazım. Bakırköy'ün AK Parti belediyeciliğini görmesi lazım. Beylikdüzü'nde bile arka mahallelerde çöp yığınları var. Beylikdüzü bunun hesabını herhalde soracaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :