Erikli Su, Pınar Su ve Buzdağı Su'ya Rekabet Kurumu'ndan Soruşturma

Erikli Su, Pınar Su ve Buzdağı Su'ya Rekabet Kurumu'ndan Soruşturma
Rekabet Kurumu'ndan yapılan açıklamada Erikli Su, Pınar Su ve Buzdağı Su hakkında soruşturma açıldığı duyuruldu.

Rekabet Kurumu, Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Pınar Su ve İçecek Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Susa Gıda Maddeleri Pazarlama Ticaret A.Ş. (Buzdağı Su) hakkında soruşturma açıldığını açıkladı.

Rekabet Kurumu, tarafından yapılan açıklamalar şöyle:
"Rekabet Kurulu tarafından Erikli Su ve Meşrubat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Pınar Su ve İçecek Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında soruşturma açıldı. Ambalajlı su sektöründe faaliyet gösteren üretici/tedarikçi teşebbüslerin ürün fiyatlarını birlikte tespit etmek suretiyle yürütülen önaraştırmada elde edilen bulgular Kurulun 21.09.2023 tarihli toplantısında görüşülmüş, 4054 sayılı Kanun'un 4. maddesini ihlal edip etmediklerinin tespitine yönelik olarak anılan teşebbüsler hakkında soruşturma açılmasına karar verilmiştir.

Rekabet Kurulu tarafından Susa Gıda Maddeleri Pazarlama Ticaret A.Ş. (Buzdağı Su) hakkında soruşturma açıldı. Ambalajlı su sektöründe faaliyet gösteren üretici/tedarikçi teşebbüslerin ürün fiyatlarını birlikte tespit etmek suretiyle 4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini ihlal ettikleri iddiasına yönelik yürütülen ön araştırmada elde edilen bulgular Kurulun 21.09.2023 tarihli toplantısında görüşülmüş, 4054 sayılı Kanun'un 4. maddesini ihlal edip etmediklerinin tespitine yönelik olarak anılan teşebbüsler hakkında soruşturma açılmasına karar verilmiştir."

Etiketler :