Kibirli CEO'nun Diplomasındaki Tuhaf Ayrıntı

Kibirli CEO'nun Diplomasındaki Tuhaf Ayrıntı
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız'ın özgeçmişinde yer alan Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programı ile ilgili çelişkiler, sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Yıldız'ın programı 2011-2013 yılları arasında tamamladığını belirtmesine karşın, üniversitenin web sitesi programın 2012-2013 yılında başladığını ve ilk mezununu 2015 yılında verdiğini gösteriyor. Bu tutarsızlık, Yıldız'ın diploma bilgisiyle ilgili eleştirilere yol açtı. Yıldız bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı.

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız, bir sosyal medya kullanıcısının Patiswiss marka küflü çikolata paylaşımına tepki göstermesi sonucu yönetim kurulu başkanlığından istifa etti. Yıldız'ın özgeçmişinde yer alan Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programı bilgisi ise tartışma konusu oldu.

Üniversitenin web sitesindeki bilgilere göre, Yıldız'ın bahsettiği program 2012-2013 eğitim yılında başlamış ve ilk mezununu 2015 yılında vermiştir. Yıldız'ın ise programı 2011'de başlayıp 2013'te bitirdiğini belirtmesi, programın başlangıç tarihi ve ilk mezun verme tarihiyle çelişiyor. Bu tutarsızlık, Yıldız'ın diploma bilgisiyle ilgili eleştirilere maruz kalmasına neden oldu. Yıldız ise bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı.

karel.jpeg