İslam Memiş'ten seçim öncesi flaş uyarı: Özellikle bu hafta kaçının!

İslam Memiş'ten seçim öncesi flaş uyarı: Özellikle bu hafta kaçının!
Piyasada kurların kendi kendine sağlıksız işlemler gerçekleştirmesinin beklendiğini kaydeden İslam Memiş, bu hafta için yurt içi piyasalarda beklenen veri olmadığını belirtirken seçimlere dikkat çekti. Yurt içinde iş gücü istatistikleri, sanayi üretimi, perakende satış, ödemeler dengesi ve hazine ihaleleri takip edilecek.

Memiş tv100'ün web sitesindeki köşesinde volatilitenin yüksek olacağı bir haftaya giriş yapıldığını belirtirken yurt dışında ise ABD enflasyon verisinin kayda değer bir veri olduğuna dikkat çekti. Ayrıca İngiltere Merkez Bankası'nın faiz kararı da bu hafta açıklanacak. Almanya'da sanayi üretimi, Çin'de enflasyon verileri de piyasanın dikkatine sunulacak.

İslam Memiş bu hafta için çok önemli uyarılarda bulundu. Volatiliteye dikkat çeken Memiş, özellikle bu hafta için kredili ya da kaldıraçlı işlemlerle al-sat yapılmasından kaçınılması gerektiğini söyledi. Ayrıca açığa alım satım yapılmaması gerektiğini belirterek "Stresli bir hafta olacak. Para piyasalarından bir şey beklememek gerek. Makas aralıkları yine konuşulur" diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :