İş Arayanlar İçin Müthiş Fırsat: 74.250 TL Maaşla Başlangıç! Başvurusu 5 Dakika Sürüyor

İş Arayanlar İçin Müthiş Fırsat: 74.250 TL Maaşla Başlangıç! Başvurusu 5 Dakika Sürüyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı, bilişim uzmanları arıyor. Başvurular 6-17 Mayıs tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak. Şartlar arasında KPSS puanı, mezuniyet ve deneyim yer alıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, teknoloji ekibini güçlendirmek için yeni bilişim uzmanları arıyor. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, seçilecek adaylar 74 bin Türk Lirası maaşla ödüllendirilecekler.

ofis-calismasi.jpg

BAŞVURU KOŞULLARI VE SÜRECİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı, teknoloji ekibini güçlendirmek amacıyla sözleşmeli pozisyonlarda görev alacak bilişim uzmanları arıyor. Seçilecek adaylara, piyasa değerinin üzerinde bir maaş olan 74.250 TL'den başlayıp 111.375 TL'ye kadar çıkabilecek bir ücret teklif edilecek.

245019.webp

Başvuru sürecinde adaylardan KPSS'den en az 70 puan almış olmaları şartı aranacak. Başvurular, 6 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak ve 17 Mayıs 2024'te sona erecek. Başvuruların e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yapılması gerekmektedir.

harvard-a-ders-olmustu-turkiye-nin-27-yillik-dev-16936571-6372-amp.jpg

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İŞ ALIMINDA BAŞVURU ŞARTLARI

Adayların başvuru yapabilmeleri için aşağıdaki şartları yerine getirmeleri gerekmektedir:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde yer alan genel şartları taşımaları,
- Bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik veya endüstri mühendisliği gibi dört yıllık eğitim veren bölümlerden mezun olmaları veya bu alanlarda Yükseköğretim Kurulu tarafından denkliği onaylanmış yabancı üniversite diplomalarına sahip olmaları,
- Yazılım geliştirme, tasarım ve süreç yönetimi gibi alanlarda en az üç yıl, diğer alanlarda ise en az beş yıl profesyonel deneyime sahip olmaları,
- En az iki modern programlama dilinde yetkinlik ve bilgisayar donanımı, ağ yönetimi ve güvenliği konularında bilgi sahibi olmaları gerekmektedir.

calisma.webp