Chery, Fuarda Yeni Omoda'yı Tanıttı! Bu Kez Odak Noktası Diğer Otomobillerden Çok Farklı

Chery, Fuarda Yeni Omoda'yı Tanıttı! Bu Kez Odak Noktası Diğer Otomobillerden Çok Farklı
Chery'nin çevreyi korumaya odaklanan markası, Auto Chin Pekin fuarında OMODA E5 adını taşıyan tamamen elektrikli modelini tanıttı. Bu adım, çevre dostu bir geleceği ve küresel kalkınmayı destekleme vizyonlarının bir tezahürü.

Küresel düzeyde ekolojik dengeyi korumanın ve sürdürülebilir kalkınmanın önemi her geçen gün artıyor. OMODA, bu bağlamda, kurumsal sosyal sorumluluklarını yerine getirme konusundaki kararlılığını sürdürüyor. Şubat ayında gerçekleştirilen OMODA E5'in lansmanında, deniz bitki örtüsünün korunması için Uluslararası Doğayı Koruma Birliği (IUCN) ile iş birliği yaparak İspanya'da önemli adımlar attı.

Ayrıca, yerel halka ekolojik fayda sağlayan "mavi karbon" politikalarının uygulanmasını desteklemek amacıyla İspanyol hükümetinin ilgili kurumlarıyla aktif iş birliği içinde oldu. Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı'nda gerçekleşen O-UNIVERSE “GREEN OJ” kamu refahı platformunun lansmanı da, OMODA'nın sosyal sorumluluk ve çevre felsefesini yeni bir boyuta taşıyarak, markanın kararlılığını yeni enerjili otomotiv dünyasında bir kez daha gösterdi.