Audi de lüks 'e-bike' alanına adım attı! Hızlı karar vemeniz gerekecek... Peki Audi'nin bu lüks bisikletinin fiyatı ne ?

Audi de lüks 'e-bike' alanına adım attı! Hızlı karar vemeniz gerekecek... Peki Audi'nin bu lüks bisikletinin fiyatı ne ?
Alman otomobil üreticisi Audi, önemli rakiplerinin ardından 'e-bike' alanına ilk adımını attı. Audi 'nin elektrikli dağ bisikleti üç seçenek sunuyor. Peki almak isteyenler için fiyatı ne olacak?

Alman otomobil üreticisi Audi de lüks e-bisiklet alanına adım atan otomobil üreticilerinin arasındaki yerini aldı. Audi, RS Q E-tron E2 elektrikli Dakar Rallisi yarış aracının tasarımından ilham alan ve üst düzey özellikler vaat eden elektrikli dağ bisikletini tanıttı.

small-32303-audigearsuptogooff-road-ng4m.webpChip'te yer alan habere göre, İtalyan Fantic tarafından üretilen bu araç 250 W Brose motoru ile Fantic'in 720 Wh bataryasını birleştirerek 66 ft/lb gibi etkileyici bir tork sağlıyor.

ebike1-en-large.jpgAudi, en yüksek hızı ya da menzili sağlamasa da koşullara bağlı olarak 50 ile 150 kilometre arasında menzil sağlayan Bash/Mtn'nin 529Wh ünitesinden kesinlikle daha büyük bir güç ünitesine sahip.

Brose ile çalışan diğer e-bisikletler gibi, Audi'nin modeli de hafif bir Eco'dan tam güçlü Boost moduna kadar dört seviyeli elektrik desteği ile geliyor.

67dbaab0-bf58-11ed-9beb-abc7e1c4b3a8-cf.jpg
Alüminyum kasa tasarımı, motor ve pilin ötesinde kesinlikle Porsche eBike serisinden farklı parçalar kullanıyor.

wc5e5nstukayueizuu5tbq.webpBraking IN.CA.S disk frenleri, Öhlins çatal ve amortisör, Sram zincir, vites değiştiriciler ve vites değiştirici bileşenlerinin kullanılmasını bekleyebilirsiniz. Ayrıca Vittoria lastikleri ve Sella Italia sele gibi İtalyan dokunuşları da göreceksiniz.

large.png

SINIRLI SAYIDA ÜRETİLDİ

Audi'nin elektrikli dağ bisikleti üç seçenek olarak sunuluyor, ancak hızlı bir şekilde karar vermeniz gerekecek.

Bisiklet, Birleşik Krallık'ta 8.499 Sterlin fiyat etiketiyle “sınırlı sayıda üretilen” bir model olarak mevcut. Bu fiyat, Porsche'nin 10.700 dolarlık eBike Sport'u ile yaklaşık aynı seviyeye işaret ediyor.

3.999 dolarlık Bash/Mtn, GMC Hummer e-bike ve daha güçlü 5.499 dolarlık Jeep e-bisiklet ise şu an için çok daha uygun alternatifler olacakmış gibi görünüyor.

large-thumbnail.webp

Etiketler :