Alfa Romeo, 10 Nisan'ı Beklemedi. Milano'nun Yan Profilini Paylaştı

Alfa Romeo, 10 Nisan'ı Beklemedi. Milano'nun Yan Profilini Paylaştı
Alfa Romeo, 10 Nisan'da Milano şehrinde tanıtacağı B-SUV Milano'nun profiline dair bir ipucunu Instagram gönderisiyle paylaştı. Milano, bu yılın en çok merak edilen modellerinden biri olarak dikkat çekeceğe benziyor.

Alfa Romeo, 10 Nisan'da Milano şehrinde tanıtacağı B-SUV Milano'nun profiline dair bir ipucunu Instagram gönderisiyle paylaştı. Milano, bu yılın en çok merak edilen modellerinden biri olarak dikkat çekiyor. Önceki aylarda bazı casus fotoğraflar ve resmi bir video aracılığıyla bu İtalyan kompakt aracı bir miktar tanıma fırsatı bulsak da, büyük tanışma için geri sayım başladı.

Alfa Romeo, altı yıllık bir aradan sonra Milano ile B segmentine geri dönüyor. Yaklaşık 4 metrelik boyuyla Milano, Stelvio ve Tonale'nin altında konumlanıyor. Instagram'daki fotoğraf, aracın yan profilini net bir şekilde gösterirken, açık olan stop lambalarının bir kısmını da gösteriyor. Teaser videosunda, ışıkların açılıp kapanmasıyla elektrik temasına vurgu yapılıyor. Arka planda ise Alfa Romeo'nun ilk elektrikli modelinin ismini taşıyan Milano şehri belirgin şekilde görünüyor. İç mekanda, eskizler tipik bir Alfa Romeo tarzını yansıtıyor ve gösterge paneli genel olarak Tonale'den ilham alınmış gibi görünüyor.

Etiketler :