29 Ekim’de açıklanacaktı... Togg'un çift motorlu versiyonunun fiyatı sigortada ortaya çıktı! İşte fiyatı...

29 Ekim’de açıklanacaktı... Togg'un çift motorlu versiyonunun fiyatı sigortada ortaya çıktı! İşte fiyatı...
Togg'un 29 Ekim'de satışa sunulması planlanan çift motorlu versiyonunun fiyatının, Türkiye Sigorta Birliği'nin (TSB) kasko değer listesinde olduğu ortaya çıktı. Buna göre araç için şu an belirlenen fiyat, 1 milyon 790 bin lira.

Togg'un ilk teslimatı önce 16 Nisan, ardından 24 Nisan'a ertelendikten sonra şimdi de nisan sonuna ötelendi. Togg CEO Gürcan Karakaş'tan bunun nedenine ilişkin iki farklı açıklama geldi. Karakaş, bir TV kanalında yoğun talebi gerekçe gösterirken, diğerinde 'yazılım' dedi.

Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın açıklamasıyla duyurulan Türkiye'de üretilen ancak satışa sunulmayan çift motorlu versiyonun fiyatı da listede yer aldı.

Habertürk'ten Yiğitcan Yıldız'ın haberine göre, bakanların kullandığı çift motorlu versiyonun fiyatı ise Türkiye Sigorta Birliği'nin (TSB) kasko değer listesinde yer aldı.

Togg'un 29 Ekim'de satışa sunmayı planladığı ve nisan ayında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve kabine üyelerine teslim ettiği 320 kW gücündeki 4x4 çekiş sistemine sahip T10X'in fiyatı, TSB listesinde 1 milyon 790 bin TL şeklinde görülüyor. Bu fiyata göre, çift motorlu versiyonun, yüzde 50 ÖTV diliminde yer aldığı da ortaya çıkmış oldu.

Etiketler :