Efsane geri dönüyor! Üstelik gerçek yıldızlara karşı...

Efsane geri dönüyor! Üstelik gerçek yıldızlara karşı...
Tsubasa, yeniden ekranlara dönecek.

Bir dönemin en çok izlenen çizgi filmlerinden Tsubasa geri dönüyor.

90’lı yıllarda çocukların efsanesi olan çizgi film karakteri Tsubasa, tekrar televizyonlara dönmeye hazırlanıyor.

2 SEZONLUK

Tsubasa’nın yaratıcıları, önümüzdeki sene Rusya’da yapılacak Dünya Kupası öncesinde 24 bölümden oluşan 2 sezonluk çizgi film hazırladı.

MESSI'YE KARŞI

Sporx'in haberine göre, Japonya’nın Dünya Kupası’na katılma serüveni ile başlayacak olan çizgi film, Dünya Kupası’nda Tsubasa’nın Messi, Ronaldo ve Neuer gibi yıldızlarla karşı karşıya gelme hikayesini de anlatacak.

1983-86 yılları arasında dünyada büyük bir üne kavuşan Tsubasa, 1990’lı yıllarda Türkiye'de de büyük bir ilgi çekmişti.

TSUBASA KİMDİR?

Kaptan Tsubasa Tsubasa, Japonya adına kazanmak isteyen ve futbolu çok seven bir ilkokul öğrencidir. Babası dünyayı dolaşan bir kaptan olduğu için annesiyle yaşar. Aile Nankatsu'ya taşınır. Nankatsu yetenkli okul takımıyla tanınmaktadır. Burada Tsubasa futbol sevdalısı Ryou Ishizaki, Nankatsu'ya destek veren futbolu seven bir kız olan Sanae ve yetenekli kaleci Genzo Wakabayashi ile tanışır. Tsubasa'nın babasının arkadaşı Brezilyalı futbolcu Roberto Hongo, Tsubasa'yı futbol konusunda geliştirmeye başlar ve Nankatsu takımına girmesini sağlar. Yakın zamanda o da Nankatsu takımının koçu olur ve takımı eğitirken, Tsubasa'ya özel vuruş teknikleri öğretir. Bu sırada babasının işi yüzünden hep dolaşmak zorunda kalan Taro Misaki, takıma katılır ve Tsubasa'nın en iyi arkadaşı olur. Tsubasa ve Misaki "Altın İkili" olarak bilinirler ve Nankatsu liseler arasında en iyi takım olur. Bu sırada Kojiro Hyuga, Ken Wakashimazu, Jun Misugi, Hikaru Matsuyama gibi önemli yeteneklerle tanışır ve onlarla karşı karşıya oynarlar. Nantkatsu bir çok şampiyonluğun yayında Japonya 16 yaş altı şampiyonluğunu kazanırlar ve Tsubasa, futbol hayatını Brezilya'da devam ettirme kararı alır.

Etiketler :