Ece Erken'in yeni aşkına eski eşinden olay yorum!

Ece Erken'in yeni aşkına eski eşinden olay yorum!
İzmirli iş adamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Ece Erken'e eski eşi Serkan Uçar sert çıktı.Geçtiğimiz günlerde Nazım Torbaoğlu'nun evli olduğunu öğrenince ilişkisine son veren Erken, iş adamının eşinden...

İzmirli iş adamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Ece Erken'e eski eşi Serkan Uçar sert çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Nazım Torbaoğlu'nun evli olduğunu öğrenince ilişkisine son veren Erken, iş adamının eşinden boşanmasıyla yeniden görüşmeye başladı.

Önceki gün İzmir'de objektiflere yakalanan ikilinin görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Ece Erken'in eski eşi Serkan Uçar da yengesi Deniz Hamamcı ile sosyal medyada sürpriz aşkla ilgili yorumda bulundu. Hamamcı "Yeni kurban domatesçi Nazım. Neyse sen yırttın" diyerek Serkan Uçar'ı yorumuna etiketledi. Serkan Uçar da yengesine "Allah insana hak ettiğini mutlaka bu dünyada veriyor" mesajıyla yanıt verdi.

"LAYIĞINI BULDU"

Eski eşi için "Layığını buldu" iması yapan Uçar, "Bence ağabeyin bu yazdıklarımızı duyup ikimizin kafasını birbirine vurmadan önce hepsini silelim" diyen yengesine uyarak yorumlarını kaldırdı.

Ece Erken, sürpriz aşkla ilgili olarak “O da bekar, ben bekar. Erkek arkadaşım olup olmayacağına izninizle ben karar vereyim” açıklamasını yaptı.

Etiketler :