Ebru Şallı'ya tazminat davası!

Ebru Şallı'ya tazminat davası!
Gonca Akkuş, 10 yıllık eşi Uğur Akkuş ile aşk yaşayan model Ebru Şallı’ya tazminat davası açıyor. Şallı ile Akkuş, geçtiğimiz günlerde Bodrum Gündoğan açıklarında demirleyen lüks bir teknede görüntülenmişti.

Ebru Şallı, evli sevgilisi Uğur Akkuş için “Eşinden 3 yıldır boşanmaya çalışıyor, açılmış davaların hepsini gördüm” demişti. Ünlü modelin bu sözleri üzerine 10 yıllık eş Gonca Akkuş harekete geçti.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Akkuş, avukatına talimat vererek, evli olduğunu bilerek eşiyle aşk yaşayan Şallı’ya da dava açılmasını istedi. Avukat Ayşegül Topdemir’in Şallı’ya tazminat davası açacağı öğrenildi.

Çok üzgün olduğunu söyleyen Gonca Akkuş, “İki kez boşanma davası açmıştım ama barıştık. Şu an darp dışında süren bir davamız yok. Ama yeni davalar açacağız” dedi.

İki çocuk annesi Akkuş’un bir röportajında söylediği “Bence Ebru Şallı eşimin mal varlığı için onunla birlikte. Parası olmasa onun yüzüne bile bakmaz. Ancak ne yazık ki Uğur’un mal varlığı şu an mahkeme kararıyla tedbir altında. Parasını hiçbir şekilde kullanamıyor” sözleri dikkati çekmişti.

Etiketler :