Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanacağı söyleniyordu, şaşırtan gelişme!

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanacağı söyleniyordu, şaşırtan gelişme!
ABD'de İran'a yönelik ambargonun delinmesiyle ilgili tutuklanan ve daha sonra savcılıkla anlaşarak tanık olan Reza Zarrab ile eşi şarkıcı Ebru Gündeş arasındaki boşanma iddialarıyla ilginç bir iddia ortaya atıldı.Sahne programlarına...

ABD'de İran'a yönelik ambargonun delinmesiyle ilgili tutuklanan ve daha sonra savcılıkla anlaşarak tanık olan Reza Zarrab ile eşi şarkıcı Ebru Gündeş arasındaki boşanma iddialarıyla ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Sahne programlarına ise hız kesmeden devam eden Ebru Gündeş, özel hayatıyla ilgili konuşmamayı sürdürüyor. Son dönemde sık sık Reza Zarrab’dan boşanacağı yönünde haberler çıkan şarkıcı, önceki akşam bir restorantta sahne aldı. İlk şarkısının ardından kısa bir konuşma yaptı. Zor günler geçirdiğini ima eden şarkıcı, sevenlerine kendisine verdikleri destek için teşekkür etti ve “Bana sizler güç veriyorsunuz” dedi.

BOŞANMAYI DÜŞÜNMÜYOR!

Reza Zarrab’dan boşanmaya karar verdiği yönünde haberler çıkan Ebru Gündeş hakkında Kelebek yazarı Onur Baştürk, ilginç bir yazı kaleme alarak, "Duyduğuma göre asla boşanmayı düşünmüyor. Öyle bir şey gündeminde dahi yok... Bir şey daha var: Ebru Gündeş’in şu an tek düşündüğü şey kızı Alara’ymış."

Etiketler :