Dünyanın en güzel kokusu 2, 3 Kasım'da vizyonda

Dünyanın en güzel kokusu 2, 3 Kasım'da vizyonda
Başrollerini Rıza Kocaoğlu, Tuba Ünsal ve Bestemsu Özdemir’in paylaştığı ‘Dünyanın En Güzel Kokusu 2’ ; 25 Film yapımcılığında 3 Kasım’da vizyona giriyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun...

Başrollerini Rıza Kocaoğlu, Tuba Ünsal ve Bestemsu Özdemir’in paylaştığı ‘Dünyanın En Güzel Kokusu 2’ ; 25 Film yapımcılığında 3 Kasım’da vizyona giriyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun üstlendiği yapım, geçen sezonun en çok konuşulan romantik dramaları arasında yerini almıştı. Derya’nın (Tuba Ünsal) ölümünün 10 ay sonrasından başlayan hikayede, seyirci bu kez çocuğuyla baş başa kalan Rıza Kocaoğlu’nun babalık serüvenini izleyecek. Çocuğu sayesinde hayata tutunan Hakan karakterini canlandıran Kocaoğlu, hayatına aniden dahil olan Candan (Bestemsu Özdemir) ile beraber yaşadığı acılardan sıyrılmaya çalışacak. Ünsal da, filme dahil olduğu sahnelerle sinemaseverlerin kah yüreğini burkacak, kah güldürecek.

‘ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM’

İkinci filmde canlandırdığı Hakan’ın değişimini anlatan Rıza Kocaoğlu ‘Büyük bir acıyla baş başa kalıyor ancak bu yarayla baş edebilmesi için de çok önemli bir nedeni var çocuğu. Onun için hayatla baş etmenin bir çaresini arıyor ve başka hayatlar başka dramlarla karşılaşıyor’ sözleriyle anlattı. Baba olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirten Kocaoğlu ‘ Siz de çocuk sahibi olmak istiyor musunuz?’ sorusuna ‘Çok güzel bir his, İstiyorum tabii istemez miyim? yanıtını verdi. Kocaoğlu ayrıca ‘Samimi bir hikayeyi samimi bir şekilde anlattığımızı düşünüyorum. Hepimiz türlü acılar yaşıyoruz hayatta ancak onlarla baş etmenin bir yolu var. Bu film bunu görmenin bir yolu olabilir. Filmimizde umut hep var diyoruz’ şeklinde konuştu.

-Hikmet Aydoğan

Etiketler :