Dünyaca ünlü Oscarlı oyuncu Anne Hathaway’in çıplak fotoğrafları sızdırıldı

Dünyaca ünlü Oscarlı oyuncu Anne Hathaway’in çıplak fotoğrafları sızdırıldı
Facebook sayfamızı beğenin, takipte kalın...Ünlü Amerikan aktris ve şarkıcı Anne Hathaway'in çıplak fotoğrafları, hackerlar tarafından internete sızdırıldı. Böylece Anne Hathaway'de "The Fappening" olayında yaşanan Jennifer...
Facebook sayfamızı beğenin, takipte kalın...

Ünlü Amerikan aktris ve şarkıcı Anne Hathaway'in çıplak fotoğrafları, hackerlar tarafından internete sızdırıldı. Böylece Anne Hathaway'de "The Fappening" olayında yaşanan Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kelly Broke ve Emma Watson'dan sonra çevrimiçi hackerlara kurban giden ünlüler kervanına katıldı.

Sızdırılan fotoğraflar Tumblr ve Reddit'te yayınlandı ve Twitter'da da öne çıkmaya başladı. İyi haber ise Twitter kullanıcılarının büyük çoğunluğu Oscar'ı kazanan aktrise destek vererek, hackerlara tepki gösterdi.

Benzer bir saldırı geçen nisan ayında ABD’li oyuncu ve şarkıcı Miley Cyrus’a da yapılmıştı. Ağustos 2014’te de çoğu ünlü kadınlara ait olan ve aralarında Jennifer Lawrence, Kelly Broke, Emma Watson ve Kate Upton’un da bulunduğu ünlülerin 500’e yakın özel fotoğrafı 4chan üzerinden yayınlanmıştı.

Facebook sayfamızı beğenin, takipte kalın...

Etiketler :