Dünya Türkiye'deki bu hırsızı konuşuyor! Tükürükten yakalandı...

Dünya Türkiye'deki bu hırsızı konuşuyor! Tükürükten yakalandı...
19 yaşındaki Tarık P., tükürükten yakalandı.

Dünya medyası dün akşam ajanslara düşen Türkiye'deki hırsızlık olayına yer verdi. Hırsızlık olayının diğerlerinden bir farkı vardı; hırsız tükürüğünden yakalanmıştı...

Beşiktaş Akatlar Akay Sokakta 21 Ekim’de bir eve giren hırsız, 40 bin TL’lik ziynet eşyası alarak kayıplara karıştı.

Asayiş Şube Hırsızlık Büro ekipleri ve Olay Yeri İnceleme ekipleri inceleme yaptı. Evin zemininde küçük bir sıvı birikintisi polisin dikkatini çekti. Tükürük olduğu anlaşılan sıvıdan örnek alınarak Polis Kriminal Laboratuvarına gönderildi.

TÜKÜRÜĞÜ İNCELENDİ

Hürriyet'ten Çetin Aydın imzalı habere göre; yapılan tetkikte tükürüğün daha önceden emniyette hırsızlıktan kaydı olan 19 yaşındaki Tarık P.’ye ait olduğu belirlendi. Tarık P’nin arşivden fotoğrafı çıkarıldı. Olay bölgesinde kamera görüntülerine ulaşıldı ve görüntü fotoğraftaki kişiyle de eşleşti. Adresi belirlenen Tarık P. gözaltına alındı. Tarık P’nin Esenyurt’ta bir eve girerek 6 bin 500 TL çaldığı, daha sonra evdeki anahtarı alıp bahçedeki otomobile binerek kaçtığı, Küçükçekmece’de girdiği bir evden de anahtarını alarak sokaktaki ev sahibine ait otomobili çaldığı belirlendi. Emniyette sorgusu tamamlanan Tarık P. çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tarık P. ile hırsızlık yapan ikinci bir kişinin arandığı bildirildi.

Etiketler :