Dumlupınar'da 30 Ağustos törenlerinde bir tane Atatürk posteri yok!

Dumlupınar'da 30 Ağustos törenlerinde bir tane Atatürk posteri yok!
Kütahya'nın Dumlupınar Zafer Abidesi'nde Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğine vatandaşlar tepki gösterdi.

Kütahya'nın Dumlupınar Zafer Abidesi'nde Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğine vatandaşlar tepki gösterdi.. Gerekçesi ise tören alanında tek bir tane Gazi Mustafa Kemal Atatürk portesinin bile olmamasıydı..

Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği vatandaşların tepkisine neden oldu.

Vatandaşlar ile birlikte CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal'da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının etkinlik alanında çok olmamasına sert tepki gösterdi.

Vatandaşların sert tepkisi üzerine internetten bulunan bir kaç Atatürk fotoğrafı konuşmaların yapılacağı platformda yansıtıldı, ama vatandaşların tepkisi yinede dinmedi..

Atatürk posteri olmamasına tepki gösteren CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal "Ben burdan bakana sesleniyorum Başkomutanlık Meydan Muharebesi Atatürk'ün askeri dehasıyla, Başkomutanlığıyla kazanılmış büyük bir zaferdir. Lütfen tarih kitaplarında bunları iyice okusun anlasın ondan sonra o bakanlık koltuğunu bu makamları mevkileri Mustafa Kemal Atatürk'e borçlu olduğunu hatırlasın" dedi.

Vatandaşlar ardından tören alanını hep birlikte terk etti..

Etiketler :