Dronevari  güvenlik kamerası: The Moon

Dronevari  güvenlik kamerası: The Moon
Akıllı ev teknolojileri ve onlara entegre çalışan birçok cihaz teknolojinin bize sunduğu güzide şeylerden. İşte yeni geliştirilen akıllı güvenlik kamerası tam da bu noktada devreye giriyor ve evinizin adeta uçan ve her yeri gözleyen yeni gözü oluyor.

Akıllı ev teknolojileri ve onlara entegre çalışan birçok cihaz teknolojinin bize sunduğu güzide şeylerden. İşte yeni geliştirilen akıllı güvenlik kamerası tam da bu noktada devreye giriyor ve evinizin adeta uçan ve her yeri gözleyen gözü oluyor.

Tıpkı drone gibi havada uçan( asılı kalan) güvenlik kamerası ve akıllı ev işlem merkezi, The Moon, mıknatıs tabanlı bir teknoloji ile kendi tabanının üzerinde havada durarak çalışan 360 derece görüş açısına sahip bir cihaz. Bu cihazın bazı özellikleri ise, gece görüşü, kablosuz şarj, bulut depolaması ve evinizde gerçekleşen her şeyi takip edebilecek sensörlerin yer alması.

HAVADA DURAN GÜVENLİK KAMERASI

Dünyanın ilk havada duran kamerası olarak tanımlanan kamera, İndiegogo girişimiyle kendisine talep ettiğinden çok daha fazla bağış toplayarak günlük yaşantımıza girmeye bir adım daha yaklaştı. The Moon, 360 derecelik görüşe sahip. Ses ve gürültü tanıma sistemine de sahip olan cihaz aynı zamanda kablosuz şarja sahip olduğu için pili hiç bitmiyor.

AKILLI ASİSTANLAR İLE UYUMLU ÇALIŞACAK

Evinizde eğer varsa, evinizde bulunan tüm IoT cihazlarına bağlanarak onları tek merkezden yönetebilmenize olanak sağlıyor. Cihaz, şu araların popüler akıllı ev ürünlerinden Amazon Alexa ve Google Home’a tam destek sunarken yakın zamanda da Apple’nin HomeKit’ine destek vermeye başlayacak. Bunun yanında özelliklerine kısaca değinecek olursak, evinizdeki nem  sıcaklık, ışık ve karbon dioksit seviyelerini kontrol ederek raporlayan The Moon, üç farklı mikrofon ve bir de hoparlöre de sahip. Bu sayede görüntülü konuşmalar gerçekleştirmek uçan kameranızla mümkün hale geliyor.

The Moon, bu şekilde yatırım almaya devam ederse, gelecek yılın Mart ayında satışa 330 dolar olarak sunulacak.

Etiketler :