Döviz onları da vurdu... 4 kulüpten flaş karar

Döviz onları da vurdu... 4 kulüpten flaş karar
Kulüpler Birliği'nde kulüp kanallarının kapatılması konusunda dört takım da anlaşmaya vardı.

Kulüpler Birliği toplantısında kulüp televizyonlarının kapatılması konusunda anlaşmaya varıldı. Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman'ın kısa sürede bu kararı kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

Süper Lig'de mücadele eden dört takımın (Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor) özel televizyon kanalları bulunuyor.

Goal Türkiye'nin edindiği bilgiye göre Türkiye'nin ve kulüplerin içinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle bu dört kulüp aralarında anlaşarak kanalları kapatma kararı aldı.

Kulüpler, televizyon kanallarına harcanan bütçeyi altyapı harcamalarına kaydıracak; ayrıca televizyon kanalları yerine de dijital medyada boy gösterecekler.

Öte yandan, Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada kulübün böyle bir tasarrufunun bulunmadığını ifade etti. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün internet sitesinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"Bugün, birçok farklı internet sitesinde ve sosyal medyada yer alan “Kulüp Kanalları Kapatılıyor” haberlerine dair kulübümüze gelen bilgi taleplerine istinaden açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Kulübümüzün, kanalımız FB TV ile ilgili, haberlerde yer alan şekilde bir tasarrufu bulunmamaktadır.

Kamuoyunun ve camiamızın bilgilerine sunarız."

Etiketler :