Dolar kuru dün rekor kırmıştı... Dolar fiyatı bugün ne kadar?

Dolar kuru dün rekor kırmıştı... Dolar fiyatı bugün ne kadar?
Türk Lirası'ndaki değer kaybı devam ediyor. Dolar kuru dün tarihi bir rekor daha kırarak 4,0757 liraya kadar yükseldi. Dolar kuru tarihi zirvesinden sonra günü 4,07 liradan kapadı

Türk Lirası'ndaki değer kaybı devam ediyor. Dolar kuru dün tarihi bir rekor daha kırarak 4,0757 liraya kadar yükseldi. Dolar kuru tarihi zirvesinden sonra günü 4,07 liradan kapadı. Uzmanlar dolar fiyatlarının 4 lira seviyelerinin üzerinde kaldıkça yükseliş eğilimini devam edeceğini ifade ettiler. Dolar fiyatı yeni güne ise TL karşısında rekor fiyattan başladı. İşte güncel dolar fiyatı...

Geçtiğmiz cuma günü tarihi zirvenin ardından dün güne düşüşe geçerek başlayan dolar kuru fiyatı öğle saatlerine doğru yükselişe geçerek tarihi bir rekor kırarak 4,0757 liraya yükseldi.

Dolar kuru yeni güne ilk kez TL karşısında 4,0698 liradan başlayarak gün başlagıcında rekor kırdı.

EURO KURU 5 LİRA ÜZERİNDE

Euro kuru ise dün dolar ile fırlayarak tarihinde ilk kez 5 liranın üzerine çıkarak 5,0220 lirayı gördü. Euro kuru yeni güne tarihi zirvesinden başlayarak 5,0134 liradan işlem görüyor.

Uzmanlar küresel piyasalardaki risk iştahında bozulma olduğundan TL'nin iç piyasalarında zayıf kalmasından dolayı olumsuz etkilendiğini belirtirken dolar kurunun Türk Lirası karşısında 4 liranın üzerine yerleşmeye çalışığını ifade ettiler.

Dolar fiyatlarının 4 lira seviylerinin üzerinde kaldıkça yükseliş eğiliminin devam edeceğini belirttiler.

Etiketler :