Doğru Yol Partisi ve Merkez Parti Genel Başkanları da Adalet Yürüyüşüne katılıyor

Doğru Yol Partisi ve Merkez Parti Genel Başkanları da Adalet Yürüyüşüne katılıyor
Doğru Yol Partisi ve Merkez Parti, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşüne katılarak destek vereceklerini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşüne destek çığ gibi artıyor. Yürüyüş korteji de her geçen gün kalabalıklaşırken, siyasi partilerden de destek gelmeye devam ediyor. Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz ve Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı da yürüyüşe katılacaklarını açıkladılar.

DYP'den yapılan açıklamada, "2 Temmuz pazar sabah 08:00'de başlayacak olan Sapanca-Kocaeli arası yapılacak yürüyüşe Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Av. Çetin Özacıkgöz ve Başkanlık Divanı üyeleri çevre il teşkilatları katılım yapacaklardır" bilgisi verildi.

Merkez Parti'den yapılan basın açıklamasında da şu ifadelere yer verildi:

"Merkez Parti olarak 07.07.2014 tarihindeki kuruluş günü basın açıklamamızda " önce insan" "her şey insan için" "ben, sen, o bitecek biz olacak" diyerek yola çıktık. Adalet, hürriyet, ahlak siyasette ve herkes için ortak paydamız olduğunu milletimize açıkladık. Özellikle ana muhalefet partisine ve zamanla bizi teyit ve tasdik eden vicdan sahibi,yürüyüşe katılan herkese ayrıca teşekkür ediyoruz. Demokratik ve kanuni bir hak olan bu yürüyüşü Merkez Parti olarak desteklediğimizi daha önce yazılı olarak açıklamış ve Gerede de yürüyüşe katıldık. Sakarya İl Başkanlığı ve teşkilatları Sakarya ilinde, İstanbul İl Başkanlığı ve teşkilatlarımızın İstanbul İl sınırlarında yürüyüşe katılacaklardır. Genel Başkanımız Sayın Prof.Dr.Abdurrahim Karslı İstanbul ilinde yürüyüşe katılacaktır."