Devre arasında 'kanser' olduğunu açıkladı, takım 3-0'dan maçı çevirdi!

Devre arasında 'kanser' olduğunu açıkladı, takım 3-0'dan maçı çevirdi!
Tarihi geri dönüşün arkasında, Eduardo Berizzo'nun hastalığının yer aldığı iddia edildi.

Dakikalar 45'i gösterdiğinde her iki takım da soyunma odalarının yolunu tutmuştu. Bir taraf 3-0 önde, ötekisi artık puan veya puanlardan çok uzaktaydı.

Sevilla kulübü bugün internet sitesinden yaptığı açıklama ile Berizzo'nun prostat kanserine yakalandığını duyurdu.  Bu bilgi, yukarıdaki satırlarla birleştiğinde maçın geri kalanıyla ilgili 'kanser' iddiasını ortaya attı.

BERİZZO'NUN KONUŞMASI İLE...

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Sevilla dün Liverpool'u ağırladığı Şampiyonlar Ligi maçında ilk yarıyı 3-0 geride kapatmasına karşın sahadan 3-3 beraberlikle ayrılırken, bu ‘geri dönüş'ün perde arkasında teknik direktör Eduardo Berizzo'nun hastalığının yer aldığı iddia edildi.

Sevillainfo'nun haberine göre teknik direktör Berizzo, maçın devre arasında prostat kanseri olduğunu futbolcularına açıkladı. Berizzo'nun bu açıklamasının da, Sevilla'nın ilk yarıyı 3-0 geride kapatmasına karşın maçı 3-3 berabere tamamlamasında büyük bir etkisi olduğu belirtildi.

‘TARAFTARIMIZ VE TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ İÇİN…'

Sevilla'nın Arjantinli futbolcusu Ever Banega'nın, maçın ardından yaptığı açıklamada "Hep arkamızda olan taraftarlarımız ve teknik direktörümüz için farklı bir tutumla ikinci yarıya çıkmalıydık" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Etiketler :