Derya Tuna, doğum gününü kutlarken yakalandı: Patlama böyle görüntülendi!

Derya Tuna, doğum gününü kutlarken yakalandı: Patlama böyle görüntülendi!
Derya Tuna, merkezi Gökova Körfezi açıkları olan 6.6 şiddetindeki depreme 52'nci yaşına girdiği sırada pastasının mumları üflerken yakalandı

Derya Tuna, merkezi Gökova Körfezi açıkları olan 6.6 şiddetindeki depreme 52'nci yaşına girdiği sırada pastasının mumları üflerken yakalandı. O esnada arka tarafta elektrik santralindeki patlama da görüntüye girdi, patlamanın ardından elektriklerin bir anda kesildiği görüşdü.

Derya Tuna, merkezi Gökova Körfezi açıkları olan 6.6 şiddetindeki depreme 52'nci yaşına girdiği sırada pastasının mumları üflerken yakalandı. O esnada arka tarafta elektrik santralindeki patlama da görüntüye girdi, patlamanın ardından elektriklerin bir anda kesildiği görüldü.

Derya Tuna'nın o anları dünyada olay yarattı. Ege bölgesini sarsan şiddetli depreme tam doğum gününü kutlarken yakalanan Derya Tuna'nın o anları İngiltere'nin en çok okunan haber sitelerinden Daily Mail'e de manşet oldu.

Derya Tuna'nın bu videosu dünyada gündem oldu!

Derya Tuna depreme böyle yakalandı... O esnada yaşanan patlamada görüntülere yansıdı

Publié par HALK TV sur vendredi 21 juillet 2017

Tuna, merkezi Gökova Körfezi açıkları olan 6.6 şiddetindeki depreme tam da 52'nci yaşına girdiği sırada pastasının üzerindeki mumları üflerken yakalandı. Oğlu İdo ve yakın dostları Derya Tuna'yı alkışlayıp mutluluk dilerken aniden her yer sallanmaya başladı. Sarsıntının başlamasıyla birlikte arka plandaki ışık patlaması da videoya yansıdı.

Tuna'nın depreme yakalandığı anı gösteren video dünya basınının da ilgisini çekti. Daily Mail internet sitesi Tuna'nın deprem nedeniyle yarıda kalan doğum günü kutlamasını "İnanılmaz video" diye yayınladı.

Etiketler :