Derya Köroğlu'ndan Sabah röportajına açıklama: Söylettirilen sözlere inanmayın

Derya Köroğlu'ndan Sabah röportajına açıklama: Söylettirilen sözlere inanmayın
Yeni Türkü grubunun solisti ünlü sanatçı Derya Köroğlu, bugün Sabah gazetesinde yayımlanan söyleşisi sonrasında açıklama yaptı.

Sabah'a söyleşi vermesinin ardından sevenleri tarafından çokça eleştirilen Köroğlu, söyleşinin yayımlanmasının ardından, "Cımbızla oradan çekilip parça parça kelimeleri bir araya getirerek bana 'söylettirilen' sözlere inanmayın" dedi.

Derya Köroğlu tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Cımbızla oradan çekilip parça parça kelimeleri bir araya getirerek bana 'söylettirilen' sözlere inanmayın. Benim cephemde ve duruşumda hiç bir değişiklik yok. Malum basınla muhatap olmamın nedeni, son yaptığım "İki İyi Çocuk" film müzikleri bahanesiyle Antakya'daki film galasına gelip benle konuşmalarıdır.

Gala öncesinde beni üst üste aramalarına rağmen kabul etmemiştim röportajı ancak film hatırına tarafsız bir söyleşi sözüne kandım maalesef.

40 yıldır tüm samimiyetimizle müzik yapmış, her konserde duruşumuzu ve gelecek umutlarımızı seyircimizle paylaşmış insanlar olarak, böyle oyunların bizi yolumuzdan saptırmayacağını bilin lütfen."

Köroğlu paylaşımında, söyleyişiyi yapan Tuba Kalçık'ı kişisel olarak suçlamadığını belirtirken "Kendisi röportaj başlığını 'Atatürkçülük Yurtsever ve Anti-emperyalist olmaktır' diye yazmak istemişti. Anlaşmıştık. Onun isteği gerçekleşmedi ne yazık ki." ifadelerini kullandı.

Cımbızla oradan çekilip parça parça kelimeleri bir araya getirerek bana 'söylettirilen' sözlere inanmayın. Benim cephemde ve duruşumda hiç bir değişiklik yok. Malum basınla muhatap olmamın nedeni, son yaptığım "İki Iyi Çocuk" film muzikleri bahanesiyle Antakya'daki film galasına gelip benle konuşmalarıdır. Gala öncesinde beni üst üste aramalarına rağmen kabul etmemiştim roportaji ancak film hatırına tarafsız bir söyleşi sözüne kandım maalesef. 40 yıldır tüm samimiyetimizle müzik yapmış, her konserde duruşumuzu ve gelecek umutlarımızı seyircimizle paylaşmış insanlar olarak, böyle oyunların bizi yolumuzdan saptırmayacağını bilin lütfen. Edit: Benle söyleşiyi yapan Tuba Kalçık'ı kişisel olarak suçlamadığımı eklemeliyim. Kendisi ropörtaj başlığını "Atatürkçülük Yurtsever ve Anti-emperyalist olmaktır" diye yazmak istemişti. Anlaşmıştık. Onun isteği gerçekleşmedi ne yazık ki.

A post shared by Derya Köroğlu (@deryakoroglu_) on

Etiketler :