Denize düşen köpeği arkasından atlayan köpek kurtardı: İşte o anlar...

Denize düşen köpeği arkasından atlayan köpek kurtardı: İşte o anlar...
Kocaeli Gölcük'te denize düşen köpeği arkasından denize atlayan bir başka köpek kurtardı. Vatandaşları hayretler içinde bırakan olayda, arkadan atlayan köpek, denizde can havliyele boğuşan köpeği kıyıya kadar yanaşmasına...

Kocaeli Gölcük'te denize düşen köpeği arkasından denize atlayan bir başka köpek kurtardı. Vatandaşları hayretler içinde bırakan olayda, arkadan atlayan köpek, denizde can havliyele boğuşan köpeği kıyıya kadar yanaşmasına yardımcı oldu. Sahil settine kadar yanaşan 2 köpek, çevredeki vatandaşlar  tarafından sudan çıkarıldı.

denize düşen köpeği, köpek, kocaeli, gölcük

DENiZE DÜŞEN KÖPEĞi, ARKASINDAN ATLAYIP KURTARDI

Gölcük'ün Değirmendere sahilinde yaşanan olay, görenleri hayrete düşürdü. Sahil bandındaki bir köpek denize düşmesi vatandaşların dikkatini çekti. Denizde köpeğin çırpındığını gören vatandaşlar bu sırada daha önce karşılaşmadıkları bir olaya tanık oldular. Denize düşen bir köpeğe, başka bir köpek yardım etmek için arkasından atladı.

Arkadan atlayan köpek, denize düşen köpeğin kıyıya yanaşmasına yardımcı oldu. Sahil bandına yanaşan 2 köpek, koşup gelen çevredekiler tarafından sudan çıkarıldı.

denize düşen köpeği, köpek, köpeği köpek kurtardı, kocaeli, gölcük, değirmendere

Etiketler :