Deniz Naki'den saldırı açıklaması

Deniz Naki'den saldırı açıklaması
Amed Sportifli futbolcu Deniz Naki, dün oynanan Mersin İdmanyurdu - Amed Sportif maçında kendisine yönelik yapılan saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı.

TFF 2. lig kırmızı grupta oynanan Mersin İdmanyurdu- Amed Sportif karşılaşmasında sahaya giren bir taraftar, serbest vuruş hazırlığı yapan konuk takım futbolcusu Deniz Naki'ye saldırdı. Naki'nin üzerine atlayıp yumruk atan Mersin taraftarı gözaltına alındı.

Deniz Naki, saldırının ardından bugün sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayımladı. Naki, bu olayların kendisini yıpratmaktansa hırslandırdığını belirterek, "Rahmetli Kaptanımız Şehmuz Özer'inde değdiği gibi "Onlar bize kötü davransın, biz onlara çiçek vermeye devam edeceğiz." Ama bundan sonra yalnızca çiçek değil,bolca gol de hediye edeceğiz." dedi.

Amedsporlu futbolcunun saldırıyla ilgili mesajı şöyle:

"Öncelikle dünkü maçta yaşanan talihsiz olay nedeniyle gerek sosyal medyadan, gerekse de arayarak ve mesaj atarak geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlara teşekkür ederim.

Bu olaylar beni yıpratmaktan ziyade dahada hırslandırıp motive etmektedir.

Hiç bir güç bu sene şampiyon olup kupayı Rahmetli Kaptanımıza götürmekten bizi alıkoyamaz.

Rahmetli Kaptanımız Şehmuz Özer'inde değdiği gibi "Onlar bize kötü davransın, biz onlara çiçek vermeye devam edeceğiz." Ama bundan sonra yalnızca çiçek değil,bolca gol de hediye edeceğiz.

Bizler Rahmetli Kaptanın yoldaşlarıyız. Bize kötü davranana biz kötü davranmayacağız.

PİR SEYİT RİZA'nın da dediği gibi

"BEN SİZİN YALAN VE HİLELERİNİZLE BAŞ EDEMEDİM BU BANA DERT OLDU, AMA BEN DE SİZİN ÖNÜNÜZDE DİZ ÇÖKMEDİM BU DA SİZE DERT OLSUN"

O sene bu sene

Etiketler :