Deniz Baykal'ın ameliyatı bitti: Sağlık durumu iyi

Deniz Baykal'ın ameliyatı bitti: Sağlık durumu iyi
CHP'nin önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ameliyata alınmıştı. 2,5 saat sürmesi beklenen ameliyata, gece sabaha karşı ve saat 08:30'da gerçekleştirilen tomografi tetkikinden sonra karar verilmişti. Baykal'ın...

CHP'nin önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ameliyata alınmıştı. 2,5 saat sürmesi beklenen ameliyata, gece sabaha karşı ve saat 08:30'da gerçekleştirilen tomografi tetkikinden sonra karar verilmişti. Baykal'ın ameliyatı şu dakikalarda bitti. Birazdan Metin Lütfi Baydar açıklama yapacak...

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan Baykal'ı ziyaret için hastaneye geldiğinde, "Şuanda endişe edilecek bir noktada değiliz" açıklamasını yaptı.

REKTÖRDEN AÇIKLAMA

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Erkan İbiş konuyla ilgili bir açıklama yaptı. İbiş, "Eski CHP Genel Başkanı Baykal'a yapılan beyin tomografisinde ödem ve kanama artışı izlenmesi ve fizik muayenesinde bununla uyumlu bulgular üzerine doktorları tarafından ameliyat kararı verilmiş olup, şu anda ameliyatı devam etmektedir" dedi.

AMELİYAT BİTTİ

Deniz Baykal'ın ameliyatı bitti. Sağlık durumu iyi. Ameliyat sonrası CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar açıklama yaptı.

Baydar, "Sayın Genel Başkanımızın durumu iyi. Bu bizi çok sevinidiriyor. Önümüzdeki günlerde yoğun bakımdan çıkarak nerede kalmıştık dediği günleri bekliyoruz. Bu mutlu haberi size vermekten çok mutluyum. Sayın Genel Başkanımızın durumunda hiç bir sorun yoktur sağlığı gayet iyi durumda." dedi.

Etiketler :