Deniz Baykal'dan iyi haber

Deniz Baykal'dan iyi haber
Cumuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin hastaneden yeni bir açıklama yapıldı.

Deniz Baykal'dan iyi haber

Ankara Üniversite İbn-i Sina Hastanesinden Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili bugün sabah saatlerinde bir açıklama yapıldı.

Hastaneden yapılan açıklama şöyle:

"Durum ciddiyetini koruyor, şuur kapalı, genel durum stabil, yaşamsal bulgular normal seyrediyor, nörolojik bulgular dünle aynı, beyin sapı refleksleri alınıyor , minimal de olsa olumlu gelişmeler var, kötüye gidiş yok. Uyutulma işlemi, cihazlı solunum desteği, beyin koruma ve genel destek tedavisi devam ediyor."

İBİŞ: KÖTÜYE GİDİŞ YOK

Ankara Üniversetisi Rektörü Erkan İbiş de dün akşam saatlerinde bir açıklama yapmıştı. İbiş, Baykal’ın Solunum cihazı olmadan da nefes alabildiğini ve Baykal’ı yormamak için cihaza bağlı olduğunu söyledi. Bunun olumlu bir gelişme olduğunu belirten İbiş, “Kötüye gidiş yok, nörolojik bulguları dünle aynı” dedi.

Ödemin çözülme süreci içerisinde olduğunu ve sürecin takip edildiğini ifade eden İbiş, medya ve özellikle sosyal medyadaki çeşitli iddiaların asılsız olduğunu, kendileri dışında yapılan açıklamalara ise itibar edilmemesini istedi. Son olarak yarın ve ertesi gün Baykal’ın durumuyla ilgili açıklama yapılmayacağını ancak muhabirlerin sürekli olarak bilgilendirileceğini de belirtti.

Etiketler :