Deniz Baykal'a üçüncü operasyon: Hematom boşaltıldı, beyni rahatlatıldı

Deniz Baykal'a üçüncü operasyon: Hematom boşaltıldı, beyni rahatlatıldı
Deniz Baykal, sabah saatlerinde 1,5 saat süren ameliyata alınmasından sonra uyutulmaya alınırken, akşam saatlerinde kafatasındaki basınç artması üzerine yeni müdahalede bulunuldu.Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesinde yoğun...

Deniz Baykal, sabah saatlerinde 1,5 saat süren ameliyata alınmasından sonra uyutulmaya alınırken, akşam saatlerinde kafatasındaki basınç artması üzerine yeni müdahalede bulunuldu.

Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesinde yoğun bakımda bulunan CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal'a akşam saatlerinde üçüncü kez müdahalede bulunuldu...

Müdahale sonrası açıklama yapan CHP Aydın Milletvekili Dr. Metin Lütfi Baydar, yapılan müdahalenin bir ameliyat olarak görülmediğini, tedavi sürecinde kullanılan kan sulandırıcıdan kaynaklanan "Hematom" oluşumuna müdahele edildiğini belirtti. Kan sulandırıcının hem kan akışını sağlamasını, hem de yeni kanamaya yol açmaması gerektiği için doktorların optimum noktayı yakalamayı amaçladıklarını ifade eden Baydar, "Sayın Genel Başkan şu an uyutulmaya devam ediyor" dedi.

Bugün sabah gerçekleşen ameliyat sonrası kullanılan kan sulandırıcı kaynaklı, cilt altı kanamanın baskı yapmaması için müdahale edildiği belirten Baydar, "Hematom boşaltılmasından dolayı beyni rahatladı. Başka komplikasyon olmadığı sürece durumu iyiye gidiyor diyebiliriz. Kan sulandırıcı kullanmamız gerekiyordu tedavisi açısından. Dozunun ayarlanması yapılıyor, bunun için uğraşıyoruz." diye konuştu.

Etiketler :