Demet’le dostluğumu bitirdim!

Demet’le dostluğumu bitirdim!
Demet Akalın’la arasında soğuk rüzgarlar esen şarkıcı Işın Karaca, eşi Tuğrul Odabaş ve kızı Mia ile Bodrum'da bir beachte görüntülendi.

Demet Akalın’la arasında soğuk rüzgarlar esen şarkıcı Işın Karaca, sosyal medyada yazdığı “Mutsuz olabilirsin. Ama bana bulaştırmazsan olmaz mı” sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti.

[caption id="attachment_219798" align="alignnone" width="770"]Demet’le dostluğumu bitirdim! Demet’le dostluğumu bitirdim![/caption]

Bu paylaşıma “Ben düşmanıma yaşatmasın derim, birileri oh çeker!” yanıtını veren Akalın’ın alınganlık yaptığını söyleyen Karaca, “Akmerkez’de gezerken gazeteciler fotoğrafımı çekti. O sırada bir kadın bana laf attı, ben de ona karşılık yazdım.

Demet alıngan günündeymiş, yanlış anlamış” dedi. Karaca, “Ona verdiğim değerin karşılığını alamayınca dostluğu kesmeye karar verdim, bundan sonra merhaba merhaba” diye konuştu.

[caption id="attachment_219799" align="alignnone" width="620"]Demet’le dostluğumu bitirdim! Demet’le dostluğumu bitirdim![/caption]

Etiketler :