Demet Evgar ekranlara geri dönüyor! İşte oynayacağı yeni dizi...

Demet Evgar ekranlara geri dönüyor! İşte oynayacağı yeni dizi...
Başarılı oyuncu Demet Evgar sürpriz bir diziyle ekranlara döneceği öğrenildi. Güzel oyuncu Demet Evgar, Star'da yayınlanacak olan Avlu dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.Yapımcılığını Limon Film - Hayri Aslan'ın üstlendiği,...

Başarılı oyuncu Demet Evgar sürpriz bir diziyle ekranlara döneceği öğrenildi. Güzel oyuncu Demet Evgar, Star'da yayınlanacak olan Avlu dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Yapımcılığını Limon Film - Hayri Aslan'ın üstlendiği, yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yapacağı, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı Avlu dizisinde Demet Evgar, Nursel Köse, Rüçhan Çalışkur, Gamze Topuz ve Ceren Moray yer alıyor.

YENİ DİZİ İÇİN DEV PLATO KURULDU

Merakla beklenen dizi için İstanbul - Ümraniye'de dev bir plato kuruldu. Platonun kurulması tam 4 ay sürdü. Hapishane sahnelerinin burada çekileceği dizi 140 ülkede 25 yıldır gösterilen “Prisoner” dizisinden ülkemize uyarlanıyor. Dizi, hapishane ortamı ile yeni tanışan ve kızından ayrılmanın acısını üzerinden atamayan bir kadının çarpıcı öyküsü üzerinden ilerleyecek.

Dizide Demet Evgar’ın kızı ve diğer genç erkek rolünü canlandıracak oyuncuları bulmak için yaklaşık 800 oyuncuyla deneme çekimi yapıldı.

''Avlu''nun çekimleri Aralık sonunda başlayacak, Ocak sonu - Şubat başı gibi ise yayında olması bekleniyor.

Etiketler :