Defne Samyeli o isimle mi beraber? İddiaları yanıtladı

Defne Samyeli o isimle mi beraber? İddiaları yanıtladı
Magazin dünyası, Defne Samyeli'yi konuşuyor. İşte Samyeli'nin yakınlaştığı ve gizli gizli aşk yaşadığı iddia edilen o isim.Kızları Derin ile Deren'in babası mimar Eren Talu'dan 2011'de boşandıktan sonra nişanlandığı Prof....

Magazin dünyası, Defne Samyeli'yi konuşuyor. İşte Samyeli'nin yakınlaştığı ve gizli gizli aşk yaşadığı iddia edilen o isim.

Kızları Derin ile Deren'in babası mimar Eren Talu'dan 2011'de boşandıktan sonra nişanlandığı Prof. Dr. Emre Alkin'le bu yılın başında yollarını ayıran Defne Samyeli, iddiaya göre gönlünü Ali Sunal'a kaptırdı.

Takvim gazetesindeki habere göre 45 yaşındaki Defne Samyeli, 1 aydır 40 yaşındaki oyuncu Ali Sunal ile arkadaşlığının boyutunu ilerletti.

Yakın dostları aracılığıyla tanışan ikilinin yaklaşık 1 aydır da gizli gizli görüştüğü konuşuluyor. Daha önce birbirlerini sosyal medyada takip etmeyen Defne Samyeli ile Ali Sunal, takipleşmeye de başladı.

Güzel oyuncu, geçtiğimiz gün 40 yaşına giren Sunal için 'La Scarpetta' adlı mekanda düzenlenen sürpriz doğum günü partisine de katıldı.

Şimdilik birbirlerini tanıma aşamasında oldukları konuşulan ikiliden Defne Samyeli, yaş günü partisinde çekilen kareleri de "İyi ki doğmuşsun. Hep beraber nice mutlu senelere. Hayat pijama rahatlığında olsun" notuyla paylaştı.

Defne Samyeli iddiaları reddetti!

Sözcü Gazetesi'nden magazin müdürü Ünal Demirkaya'ya konuşan Defne Samyeli, ''Ali Sunal ile arkadaşlığımız eskiye dayanıyor. Ali ile birlikte ÇABA derneğinde beraber sırt sırta çalışıyoruz. Arkadaşlık dışında Ali Sunal ile aramızda hiç bir şey olması söz konusu değildir. Hakkımda çıkan bu haberlere gülüp geçiyorum'' dedi.

Etiketler :