Davutoğlu, konferansının iptaline böyle sitem etti: Biz bu mücadeleyi...

Davutoğlu, konferansının iptaline böyle sitem etti: Biz bu mücadeleyi...
Eski Başbakan ve AKP Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, 2 hafta önce Marmara Üniversitesi'nde vereceği konferansın iptal edilmesini eleştirdi. Davutoğlu tepkisini "Biz tüm mücadeleyi 28 Şubat'ta konuştuğum üniversite kürsülerinin...

Eski Başbakan ve AKP Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, 2 hafta önce Marmara Üniversitesi'nde vereceği konferansın iptal edilmesini eleştirdi. Davutoğlu tepkisini "Biz tüm mücadeleyi 28 Şubat'ta konuştuğum üniversite kürsülerinin kendi iktidarımızda bize kapanması için yapmadık" sözleriyle dile getirdi.

BÜTÜN BU YAŞADIĞIMIZ YENİ SINAMALARLA KARŞI KARŞIYA KALACAĞIMIZIN İŞARETİ

İzmir'de Konyalılar Federasyonu'nun dün katıldığı etkinlikte konuşan Davutoğlu'ndan konferansının iptal edilmesine sitemkar bir tepki geldi. Davutoğlu, "Biz tüm mücadeleyi 28 Şubat'ta konuştuğum üniversite kürsülerinin kendi iktidarımızda bize kapanması için yapmadık. Bütün bu yaşadığımız her şey bize yeni sınamalarla karşı karşıya kalacağımızın işaretidir. Bu sınamalarda hepimize düşen görev bu sınavların neresinde olursak olalım hep beraber omuz omuza olmaktır" dedi.

Marmara Üniversitesi Sosyal Araştırmalar Öğrenci Topluluğu, Davutoğlu'nun ‘Duruş' adlı yeni kitabıyla ilgili olarak 27 Kasım 2017'de bir konferans düzenleyeceğini duyurmuştu.

Konferanstan 4 gün önce Marmara Üniversitesi yönetimi konferansı iptal etmişti.

Etiketler :