Cüneyt Arkın'ı kim ağlattı?

Cüneyt Arkın'ı kim ağlattı?
Türk Sineması'nın ustalarından Cüneyt Arkın, rol aldığı "Şarkılar Seni Söyler" müzikalinde dün gece dakikalarca ayakta alkışlanınca gözyaşlarını tutamadı

Türk Sineması'nın ustalarından Cüneyt Arkın, rol aldığı "Şarkılar Seni Söyler" müzikalinde dün gece dakikalarca ayakta alkışlanınca gözyaşlarını tutamadı. Çok duygulandığını anlatan 81 yaşındaki sanatçıyı, oyunun yazarı ve yönetmeni Müjdat Gezen güçlükle sakinleştirdi.

Türk filmlerinde hayranlıkla izlediğimiz görkemli gazino sahnelerinin canlandırıldığı "Şarkılar Seni Söyler" müzikali İstanbul'da seyirciyle buluştu.

Müjdat Gezen'in yazıp yönettiği 90 kişilik kadrolu müzikale, Türk Sineması'nın devlerinden Cüneyt Arkın'ın gözyaşları damgasını vurdu.

Semiha Yankı, Melike İpek Yalova, Fatih Ürek, Sadun Aksüt gibi sanatçılarla bale topluluğunun da yer aldığı müzikalde Müzeyyen Senar, Safiye Ayla, Zeki Müren, Bülent Ersoy, Türkan Şoray, Sezen Aksu ve Zerrin Özer'in taklitleri de yapıldı.

Müjdat Gezen, oyunda deli bir şair ve bestekârı da canlandırıyor. Müzikalin sonunda sahneye davet edilen ve halen 93.5 yaşında olduğunu söyleyen Usta Sunucu Halit Kıvanç, Müjdat Gezen ile ilgili anılarını anlatınca büyük alkış topladı.

Arkın oyunda, film çevirirken at düşmüş Cüneyt Arkın'ı oynadı.

Usta Haberci Uğur Dündar oyun bitiminde Arkın'ı kulisinde ziyaret ederek kutladı.

Fotoğraflar: Atilla Köprülüoğlu

Etiketler :