Cumhuriyet Gazetesi'nde 10'dan fazla isim ayrıldı

Cumhuriyet Gazetesi'nde 10'dan fazla isim ayrıldı
Cumhuriyet Gazetesinin sahibi konumundaki Cumhuriyet Vakfı'ndaki yönetim değişikliği sonrasında 10'dan fazla isim gazete ile yollarını ayırdı. Gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün ismi ise künyede yer almadı...

Cumhuriyet Gazetesi'nde gerçekleşen yönetim değişikliğinin ardından istifalar sürüyor. Murat Sabuncu'nun yazısının internet portalında yayınlanmamasının ardındandan, Aydın Engin, Hakan Kara, Tayfun Atay ve Musa Kart gazeteden ayrıldı.

Cumhuriyet'in ombudsmanı Güray Öz, 'sondan bir önceki yazı' başlığı ile kaleme aldığı yazısında bir daha yazısı yayınmaz diye önlem aldığını duruyurken, vedasını sosyal medyada yaptı. Yazıişleri müdürleri Bülent Özdoğan ve Faruk Eren de ayrılırken Çiğdem Toker veda yazısı yazan köşe yazarları arasına girdi, Melis alphan twitterdan veda etti.

Gazetenin yazarı ve cumartesi eki yayın yönetmeni Zeynep Miraç da ayrılığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Yaklaşık 4 yıldır Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi görevini yürüten Erdem Gül’ün ismi künyede yayınlanmazken, Aslı Aydıntaşbaş da ayrılanlar arasında.

Etiketler :