Cumhuriyet davasında karar açıklanmadan, Star gazetesi kararı yayınladı!

Cumhuriyet davasında karar açıklanmadan, Star gazetesi kararı yayınladı!
Star gazetesi, Cumhuriyet gazetesi davasında daha karar açıklanmadan "Cumhuriyet Gazetesi davasında 6 sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi" başlığıyla haber yapıp, sosyal medyada paylaştı.Olayı, mahkemeyi takip eden...

Star gazetesi, Cumhuriyet gazetesi davasında daha karar açıklanmadan "Cumhuriyet Gazetesi davasında 6 sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi" başlığıyla haber yapıp, sosyal medyada paylaştı.

Olayı, mahkemeyi takip eden Evrensel gazetesi  Fatih Polat, twitter adresinden şöyle anlattı.

"-Mahkeme Başkanı, mahkeme devam ederken Star gazetesinin, 'yargılananların tutukluluk halinin devamına karar verildi' haberini görmek istedi

-Star'ın tweetinin ekran görüntüsü mahkeme başkanına gösterildi.

-Mahkeme Başkanı, daha duruşma sürerken tutukluluğun devamına karar verildiği haberleri ile ilgili suç duyurusunda bulunulancagini söyledi.

-'Eğer kaynağını söylemezlerse adam değildirler' dedi. Bu ceza yöntemi salonda gülüşmelere neden oldu. 22.30'a kadar ara."

İşte Star gazetesinin sosyal medya paylaşımı:

SABAH GAZETESİ DE MÜTALAA BELGESİNİ YAYINLAMIŞTI

Davanın 29 Temmuz 2017 tarihindeki duruşmasında da, Sabah gazetesi internet sayfasından yayımladığı mütalaa belgesini ise kısa bir süre sonra internet sitesinden kaldırmıştı.

Etiketler :