Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Melih Gökçek arasında sürpriz görüşme sona erdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Melih Gökçek arasında sürpriz görüşme sona erdi!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve istifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek arasında Beştepe'deki Saray'da sürpriz  bir görüşme gerçekleşti.Yapılan görüşme Cumhurbaşkanı...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve istifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek arasında Beştepe'deki Saray'da sürpriz  bir görüşme gerçekleşti.

Yapılan görüşme Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde yoktu. İki saatten uzun süren görüşmenin ardından hem Erdoğan, hem Gökçek tarafından şu ana kadar bir açıklama gelmedi.

Ankara kulislerinde görüşmeye Başbakan Binali Yıldırım’ın da Beştepe'de olduğu ancak, Erdoğan'ın Gökçek ile baş başa görüşmesinin devam ettiği için, Saray'da beklediği bilgisi geldi.

Teyide muhtaç gelen bilgilere göre, Gökçek'in yarın mesai bitiminde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa edeceğini Ankara kulislerinde konuşuluyor.

Öte yandan Hürriyet gazetesinde AKP'ye yakın gazetecilerden Abdulkadir Selvi, Gökçek'in istifa sürecinin başkadığı ve 2-3 gün içerisinde istifa edeceğini ileri sürdü.

Etiketler :