Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile telefonda görüştü. Görüşmede, ikili ilişkilerin daha da geliştirilmesinin yanı sıra başta Irak ve Suriye olmak üzere bölgedeki son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile telefonda görüştü. Görüşmede, ikili ilişkilerin daha da geliştirilmesinin yanı sıra başta Irak ve Suriye olmak üzere bölgedeki son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkileri daha geliştirmeyi ele almanın yanı sıra başta Irak ve Suriye olmak üzere bölgedeki son gelişmeler hakkında da fikir teatisinde bulunuldu. İki liderin, gerek Irak'ın gerekse Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunmasının önemini de vurguladıkları kaydedildi.

ÇAVUŞOĞLU ABD'Lİ MEVKİDAŞIYLA GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile görüştü. Görüşme talebinin Çavuşoğlu'nun ABD'li mevkidaşından geldiği açıklandı. Görüşmede bölgesel konular ele alındığı belirtildi.

Etiketler :